Eline Berings.
Volledig scherm
Eline Berings. © BELGA

Eline Berings test bij nieuwe test negatief op COVID-19

Meer sportEline Berings heeft zondag in het Poolse Torun bij een nieuwe PCR-test negatief getest op het coronavirus. De spurtster maakte haar resultaat bekend op Twitter. Haar positieve test van zaterdag lijkt zo vals positief te zijn geweest. Berings kon door de positieve test van zaterdag niet aantreden in de halve finales van de 60m horden bij de vrouwen.

1 reactie

 • elli wandelseck

  2 maanden geleden
  Zo jammer Eline om zo uit de race te moeten gaan! Zeker omdat je het zoveel meer dan andere verdiende om mooi te eindigen! Enorm veel respect voor jou! Gisteren, vandaag en morgen! Je was en bent een topper dat hard gevochten heeft in jouw carrière. Dat op zich verdient al een gouden medaille. Nogmaals zo triest om op deze manier de race te moeten verlaten! Sterkte
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga