Jonathan Sacoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonathan Sacoor. © BELGA

Einde van universitaire carrière in de VS? Sacoor slaat directieven in de wind en doet toch mee aan WK aflossingen met Belgian Tornados

AtletiekEen wereldkampioenschap, dat laat je niet zomaar schieten. En dus reisde Jonathan Sacoor (21) vanuit de VS naar België voor het WK aflossingen in Polen. De ‘University of Tennessee’ - de universiteit waaraan hij studeert - wilde absoluut niet dat Sacoor naar België vertrok, en dus lijkt dit het einde te zijn van Sacoors tijd in Knoxville. De universiteit staat er om bekend niet de gemakkelijkste te zijn. Dat mocht ook Martina Weil - de vriendin van Sacoor - al aan de lijve ondervinden.

1 reactie

 • michel vandewiele

  1 jaar geleden
  Is al de denia lang geweten aan de vs unifs telt eerst de sport en pas daarna de studies, je zal maar niet sportief aangelegd zijn, van discriminatie vesproken.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.