Kim Huybrechts.
Volledig scherm
Kim Huybrechts. © Photo News

Een vraag voor Kim Huybrechts? Stel ze hier en de topdarter geeft straks antwoord op VTM 2

WK dartsHet WK darts draait op volle toeren. Na zijn geweldig weerwerk tegen ‘s werelds nummer één Gerwyn Price, zit Kim Huybrechts vanavond op de commentaarstoel bij VTM 2. Hebt u een vraag voor de topdarter? Stel ze hieronder en wie weet wordt uw vraag straks tijdens de uitzending beantwoord. Shoot!

9 reacties

 • Tony Caers

  11 maanden geleden
  Ik speel op een umicorn bord eclipse pro en ben daar heel tevreden over het ijzer frame is het zelfde als die van winmau
 • Eric Lornoy

  1 jaar geleden
  Zou u aub “ De Souza “ willen uitspreken zoals het hoort nl “ De Sooooooza”. Een “ou” wordt in het Portugees met een lengte O uitgesproken. Bedankt en proficiat met uw kundige commentaar.
 • Quincy Sarrazyn

  1 jaar geleden
  hoe word beslist wie 3de en 4de word of word er nog een match gespeeld achter de schermen
 • Emilie Museeuw

  1 jaar geleden
  Worden de Dartsborden vervangen na iedere wedstrijd?
 • Bruno Daenen

  1 jaar geleden
  Zijn er straffen voorzien in het darts (bvb. voor het bewust hinderen van de tegenstander)?
 1. Sportsectoren stappen gezamenlijk naar rechtbank tegen totaalverbod gokreclame
  23

  Sportsecto­ren stappen gezamen­lijk naar rechtbank tegen totaalver­bod gokreclame

  De belangenbehartigers van het voetbal, wielrennen, basketbal en de organisatoren van grote sportevenementen stappen gezamenlijk naar de rechtbank tegen het totaalverbod op gokreclame. In een statement stellen ze dat dit verbod “fans alleen maar naar een onveilig aanbod zal sturen”. Intussen reageerde ook minister Vincent Van Quickenborne. “We moeten kwetsbare personen en hun families beschermen tegen de verwoestende gevolgen van gokreclame.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. KIJK. “Ik voelde knie wel zeven keer kraken”: UFC-vechter weigert op te geven nadat been hélemaal plooit, maar deze foto toont de gevolgen

  KIJK. “Ik voelde knie wel zeven keer kraken”: UFC-vech­ter weigert op te geven nadat been hélemaal plooit, maar deze foto toont de gevolgen

  Hij wou van geen wijken weten. UFC-vechter Mohammad Mokaev, geboren in Rusland maar de Engelse nationaliteit, voelde het “zes tot zeven keer kraken” terwijl zijn tegenstander hem met een knieklem vasthield. Maar aftikken en dus opgeven, dat deed het nummer 12 op de wereldranking bij de vlieggewichten (53-57 kg) niet. Achteraf toonde hij zijn zwaar gezwollen knie. Ohja: Mokaev kon zich bevrijden uit de greep en vocht zich - geblesseerd dus - nog naar de zege.