Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Een hele eer om België bij de vrouwen mee op de golfkaart te zetten”: wie is Manon De Roey, die eerste profzege uit carrière boekte?

GOLF25 jaar was het wachten voor België eindelijk nog eens een winnares had op de Ladies European Tour in het golf. Manon De Roey mocht zaterdag in Bangkok de dikste cheque uit haar carrière ophalen na haar overwinning in de Aramco Team Series. Tijd om kennis te maken met de 30-jarige Antwerpse. 

0 reacties

 1. REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywoodfilm”
  Play
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  REPORTAGE. Schoolklas beleeft op BOIC unieke ‘Olympische Dag’ met hockeyheld Thomas Briels: “Ons verhaal vertelt als een Hollywood­film”

  De olympische gouden medaille van hockeyer Thomas Briels ging van kinderhand tot kinderhand, even konden ze sportieve roem tastbaar aanraken. Met Briels als gastspreker had het BOIC op ‘Olympic Day’ een Franstalige schoolklas uit Genappe uitgenodigd voor een unieke leerdag over de olympische waarden, met soms een grappige noot: “Weten jullie hoeveel medailles België in Tokio won? Zestien? Neen, dat is voor Parijs.”