BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

Een finale met immense inzet: waarom het prijzengeld dat ‘Dancing Dimi’ opstrijkt de komende jaren cruciaal wordt

DARTSDimitri Van den Bergh kon zijn World Matchplay-titel niet verlengen. ‘Dancing Dimi’ stootte op een ongenaakbare Peter Wright. Maar met z'n tweede plaats haalt hij toch nog een mooi bedrag binnen. Of waarom het prijzengeld dat Dancing Dimi opstrijkt levensbelangrijk wordt in de komende jaren.

8 reacties

 • Nico Verstraeten

  2 maanden geleden
  @Yves Uyttersprot... een Olympische SPORT??? Gek aan het worden zeker. Ga je van de OS een kermis maken? Typisch een Belgische 'sport'mentaliteit. Al erg genoeg dat hij zo'n bedragen opstrijkt met dit spelletje. Heeft niks en dan ook 0,0000 met sport te maken.
 • Tobias Bouten

  2 maanden geleden
  Jozef je hebt gelijk. Maar je maakt een neerbuigende vergelijking en dat is jammer.
 • Tineke Fret

  2 maanden geleden
  Super, 2 maatjes en elkaar bestrijden op podium Dat is pas sport
 • yves van tongelen

  2 maanden geleden
  Dit is pas sport, rekenen, imponeren, man tegen man, proberen den beste te zijn, ploegsport daarentegen, we hebben er een paar goede, en ik geniet mee van de winst, daar is voetbal een goed voorbeeld van.
 • Yves Uyttersprot

  2 maanden geleden
  Ja klopt! Waarom geen Olympische discipline?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.