BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

Een finale met immense inzet: waarom het prijzengeld dat ‘Dancing Dimi’ opstrijkt de komende jaren cruciaal wordt

DARTSDimitri Van den Bergh kon zijn World Matchplay-titel niet verlengen. ‘Dancing Dimi’ stootte op een ongenaakbare Peter Wright. Maar met z'n tweede plaats haalt hij toch nog een mooi bedrag binnen. Of waarom het prijzengeld dat Dancing Dimi opstrijkt levensbelangrijk wordt in de komende jaren.

8 reacties

 • Fritz verstraeten

  1 jaar geleden
  @Yves Uyttersprot... een Olympische SPORT??? Gek aan het worden zeker. Ga je van de OS een kermis maken? Typisch een Belgische 'sport'mentaliteit. Al erg genoeg dat hij zo'n bedragen opstrijkt met dit spelletje. Heeft niks en dan ook 0,0000 met sport te maken.
 • Tobias Bouten

  1 jaar geleden
  Jozef je hebt gelijk. Maar je maakt een neerbuigende vergelijking en dat is jammer.
 • Tineke Fret

  1 jaar geleden
  Super, 2 maatjes en elkaar bestrijden op podium Dat is pas sport
 • yves van tongelen

  1 jaar geleden
  Dit is pas sport, rekenen, imponeren, man tegen man, proberen den beste te zijn, ploegsport daarentegen, we hebben er een paar goede, en ik geniet mee van de winst, daar is voetbal een goed voorbeeld van.
 • Yves Uyttersprot

  1 jaar geleden
  Ja klopt! Waarom geen Olympische discipline?
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.