Archiefbeeld van surfers.
Volledig scherm
Archiefbeeld van surfers. © AFP

Drama in surfwereld: topsurfster komt om het leven door bliksem

Meer sportTopsurfster Katherine Diaz (22) uit El Salvador is omgekomen toen ze tijdens haar surftraining geraakt werd door de bliksem. 

3 reacties

 • ARMELLE Vandenberge

  4 maanden geleden
  En zeggen dat de kans groter is dat je word opgegeten door een haai dan je word getroffen door de bliksem.
 • stefan crama

  4 maanden geleden
  Bij onweer blijf je uit het water, in zee of aan zwembad. Denken dat het jou niet gaat treffen is een illusie.
 • Paul Van Hooland

  4 maanden geleden
  Ouw dat is een drama voor de familie . ´Deelneming
 1. Lawine op een na hoogste berg ter wereld: Schot (68) overlijdt tijdens klim voor goede doel
  3

  Lawine op een na hoogste berg ter wereld: Schot (68) overlijdt tijdens klim voor goede doel

  Een in Schotland bekende bergbeklimmer is afgelopen weekend om het leven gekomen tijdens een gevaarlijke beklimming van de K2, na de Mount Everest de hoogste bergtop ter wereld. De 8.611 meter hoge bergtop op de Pakistaans-Chinese grens staat te boek als een van ‘s wereld moeilijkste beklimmingen. De 68-jarige Rick Allen uit Aberdeen raakte bedolven onder een lawine en overleed ter plaatse. Zijn lichaam is zondag geborgen.
 2. Simone Biles en Sunisa Lee giechelen om vraag over Derwael van onze man ter plaatse: “Dan zal je toch gewoon naar de show moeten komen kijken”
  Olympische Spelen
  1

  Simone Biles en Sunisa Lee giechelen om vraag over Derwael van onze man ter plaatse: “Dan zal je toch gewoon naar de show moeten komen kijken”

  De olympische brugfinale belooft vuurwerk, met twee toppers Sunisa Lee en Nina Derwael die elkaar waard zijn voor het goud. Op het persmoment van Team USA na de teamfinale waarin Amerika als tweede achter Rusland eindigde, wilden we Lee even vragen hoe ze die rivaliteit zondag inschat. “Nina is op de brug zeker een van de voornaamste concurrenten”, aldus Lee. “Maar ik denk niet dat er veel rivaliteit mee gemoeid is. Op het einde van de dag hangt het ervan af wie die dag het beste op de brug turnt.”