Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Dirk Van Tichelt neemt op 36-jarige leeftijd afscheid van het judo: “Een comeback zit er niet in”

Meer sportEen grote naam uit het judo zwaait af. Dirk Van Tichelt trekt er na een profcarrière van vijftien jaar de stekker uit. Tokio 2021, waar hij graag afscheid had genomen, was voor de 36-jarige judoka de blessure te ver. “Dat ik met mijn kinderen niet meer kon ravotten, gaf me het laatste zetje”

 1. Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snookerbubbel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”
  Play
  Meer sport

  Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snooker­bub­bel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”

  Ronnie O’Sullivan (44) is niet verlegen om een straffe uitspraak meer of minder. De zesvoudig wereldkampioen snooker plaatste zich gisteren voor de halve finale van de Northern Ireland Open, maar dat was niet waarover hij het achteraf had. Hij vergeleek de coronabubbel waarin de snookerspelers moeten verblijven met de gevangenis waar z’n vader vroeger vastzat.
 2. Contrast kan niet groter zijn op Masters: geen gebrul noch applaus van fans, enkel WAG’s aanwezig
  Golf

  Contrast kan niet groter zijn op Masters: geen gebrul noch applaus van fans, enkel WAG’s aanwezig

  Net als vele andere (grote) sporttoernooien zien ook de Masters golf er dit jaar anders uit. Waar de voorbije jaren tienduizenden supporters verzamelden op de Augusta National Golf Club in de Amerikaanse staat Georgia, is het er door corona muisstil. Publiek is niet welkom. Dat betekent: geen enorm gebrul dat weerkaatst op de baan - een fenomeen waar heel wat topgolfers ieder jaar opnieuw niet over kunnen zwijgen - en geen applaus wanneer iemand uitpakt met dé perfecte slag. Zijn wel te zien op de green: de WAG’s (wifes and girlfriends) van de spelers.
 3. Dustin Johnson neemt optie op eindzege Masters golf
  Golf

  Dustin Johnson neemt optie op eindzege Masters golf

  De 36-jarige Amerikaan Dustin Johnson heeft zaterdag in Augusta (Georgia) een stevige optie op de toernooizege genomen in het Masters golf. Na de tweede ronde moest de nummer een van de wereld de leiding nog delen met vier anderen, maar in de derde stak hij er met kop en schouders bovenuit. Johnson bracht een kaart binnen van 65, zeven onder par, en bracht zijn totaal zo op 200, zestien onder. De concurrentie volgt op vier slagen.
 1. PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs
  Play

  PORTRET. Diego Maradona, geniale voetballer die ten onder ging aan drank en drugs

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases