Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dimitri Van den Bergh zakt na isolatie zonder verwachtingen af naar Players Championship Finals: “Corona maakt je manier van ziek zijn dubbel zo erg”

Darts‘Dancing Dimi’ moest zijn dansbenen een tijdje opbergen. Twee dagen voor hij zou deelnemen aan de Grand Slam of Darts legde Dimitri Van den Bergh (27) een positieve coronatest af en moest hij in isolatie. Vier dagen platte rust en een gebrek aan training maken dat hij de Players Championship Finals vandaag zonder hoge verwachtingen aanvat.

6 reacties

 • Van Eersel Guy

  1 jaar geleden
  Veel succes Dimi!
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Zou misschien nog beter kunnen aflopen dan hij denkt :-)
 • Franky Verbrugge

  1 jaar geleden
  Laat die dans Dimi maar smijt raak . Succes
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Veel sterkte 👍 Terug in vliegen Dimi ✌️
 • Sandra Mestdagh

  1 jaar geleden
  Komaan Dimi, knallen vandaag
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Het verhaal van dartssensatie Fallon Sherrock, de vrouw met het ‘maangezicht’ die maar blijft verbazen: “Niemand had gedacht dat dit zou blijven duren”
  PREMIUM
  Darts

  Het verhaal van dartssensa­tie Fallon Sherrock, de vrouw met het ‘maange­zicht’ die maar blijft verbazen: “Niemand had gedacht dat dit zou blijven duren”

  Fallon Sherrock blijft de dartswereld verbazen. De 27-jarige Engelse plaatste zich vorige maand nog voor de kwartfinales van de Grand Slam of Darts, en maakt nu opnieuw haar opwachting op het WK. Belgische profdarter Kim Huybrechts (36) geeft Sherrock alle lof. “Niemand had gedacht dat dit kon blijven duren, nu is ze gewoon wereldtop.” Tijd voor een portret van de vrouw met het ‘maangezicht’, die een autistisch zoontje opvoedt en eerder al haar prijzengeld wegschonk.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Roeselare moet setje aan Gent laten
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Roeselare moet setje aan Gent laten

  Gentcoach Van Huffel sleutelde aan zijn team en begon met Fischer, Doumbia en Brems in de basis. Bij Roeselare was Ahyi de opvallende naam tussen de lijnen. De ex-speler van Gent kende een moeilijke start met een offensieve 2 op 9. Bij Roeselare mochten ze zich gelukkig prijzen dat de tegenstander op aanvallend vlak niets voorstelde in het openingsspel. Het team geraakte in dat onderdeel maar aan 26%. Met zo’n cijfers kun je geen spelletje pakken. Dat gebeurde wel na de kampwissel omdat Gent met Fischer (7 op 10) en Vandecaveye (5 op 10) nu wel beter voor de dag kwam. Vanmedegael greep in de derde beurt in door Koukartsev in te brengen maar het was vooral een sterk middencompartiment dat de West-Vlamingen over de streep trok. Van Huffel gooide in het laatste spel met De Vries en Kjaer zijn aanvallende troeven op tafel. Beiden losten de verwachtingen in maar de Gentenaars kregen maar geen vat op het Roeselaarse midden., Tammearu liet zich op de hoeken gelden. De topscorer zou ook uitgeroepen worden tot man van de match.