Dimitri Van den Bergh op archiefbeeld.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh op archiefbeeld. © BELGA_HANDOUT

Dimitri Van den Bergh wint PDC Super Series 7 na winst tegen Lewis, onderweg schakelde hij ook Huybrechts uit

DartsDimitri Van den Bergh (PDC 5) heeft dag één van de PDC Super Series 7 gewonnen. In de finale ging Adrian Lewis (PDC 31) voor de bijl: 8-5. In de halve finale klopte ‘Dancing Dimi’ in een Belgisch onderonsje Kim Huybrechts. 

4 reacties

 • Marleen Veraghtert

  1 maand geleden
  Proficiat Kim en Dimi super doe zo verder
 • jacqueline meire

  1 maand geleden
  Super goed gedaan doe zo voort
 • Sofie Lagrainge

  1 maand geleden
  Proficiat aan onze Dimi!!
 • Tobias Bouten

  1 maand geleden
  Hele dag dikke darts van Dimi! Mooie comeback tegen Lewis maar was eigenlijk z'n slechtste van de dag! Proficiat Dimi en Kim, mooie prestaties!
 1. Jacques Borlée verliest atlete: Hanne Claes kiest voor Carole Bam
  Atletiek

  Jacques Borlée verliest atlete: Hanne Claes kiest voor Carole Bam

  Het overkomt Jacques Borlée niet veel dat een atleet het bij hem voor bekeken houdt maar begin november besliste Hanne Claes om na vier jaar haar Brusselse trainer in te ruilen voor Carole Bam, coach van de Belgian Cheetahs en ook van Cynthia Bolingo. “Ik heb nood aan wat nieuws,” zo drukte de 30-jarige hordeloopster het uit, die een maand voor de Spelen een stressfractuur aan de enkel opliep. Ook voorheen sukkelde Claes veel met blessures, vooral aan de achillespees. Haar beste prestatie onder Borlée was een vierde plek op de 400m horden op het EK van 2018. “Bij Carole hoop ik m’n snelheid terug te vinden. Uiteraard is het nooit leuk om zo’n boodschap aan je trainer te moeten geven maar Jacques en ik zijn in vrede uit elkaar gegaan (lacht).”