Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dimitri Van den Bergh roemloos onderuit in eerste ronde van de Masters: “De zenuwen namen het over”

Masters DartsHet debuut van Dimitri Van den Bergh (26) op de Masters Darts duurde maar goed een halfuurtje. Onze landgenoot kwam nooit in zijn ritme tegen de Brit Chris Dobey. Hij knokte nog terug tot 2-2, maar daarna was het over en out en won Van den Bergh geen enkele leg meer. “De teleurstelling is groot omdat ik weet dat ik beter kan.”

28 reacties

 • Erwin Van Roy

  6 maanden geleden
  Jammer maar is nog jong en dus is dit een goede leerschool voor hem. En aan al degene die hier aan het lachen of zeveren zijn denken jullie nu echt dat het zo simpel is om van op 2m40 3 pijltjes in een vakje van een 0,5cm bij 2cm te gooien. Zelfs de allerbeste missen al eens hun doel.
 • Philip Vertommen

  6 maanden geleden
  Spijtig natuurlijk, maar is dat nu juist niet wat de absolute top onderscheid van de rest, namelijk dat ze er op de belangrijke momenten staan. Is denk ik wel in alle sporten zo.
 • Johan hendrickx

  6 maanden geleden
  Heeft iets téveel de mond vol over zichzelf. Beetje een Brecel type. Allebei heel veel talent maar het komt er niet uit!
 • frankie bressinck

  6 maanden geleden
  Zal volgens mij nooit echt een topper worden, mist te veel op crusiale momenten! Wel eens af en toe een uitschieter maar de echte top is niet voor hem, spijtig want hij doet er veel voor en verdient het ook maar ja helaas!
 • jan van dijck

  6 maanden geleden
  Ja spijtig dat Dimi eruit ligt zo snel al. Ik heb via HLN een darts blok kunnen kopen en dan kan ik nu ook binnenkort na jaren trainen misschien ook zo goed worden hihi