Dimitri Van den Bergh.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Van den Bergh. © Photo News

Dimitri Van den Bergh mikt vol vertrouwen op derde kwartfinale in vier jaar: “Voor elke wedstrijd luister ik naar R. Kelly”

DartsHet wordt nu echt menens op het WK darts in Londen. De vierde ronde is aangebroken en onze enige overgebleven landgenoot en outsider voor de titel, Dimitri Van den Bergh (26), strijdt vanavond voor een plekje bij de laatste acht. Daarmee zou hij even goed doen als in 2018 en 2020.

15 reacties

 • Peter Van Endert

  4 weken geleden
  Wij gaan duimen met de geburen en zeker kijken
 • Nico Bakker

  4 weken geleden
  Jacq.D de huidige wereldkampioen (die hanekam ) ligt al uit het toernooi , maar je doelt op MvG de huidige nummer 1 van de wereld. Hoe dan ook , het was een bizar mooie partij !
 • Dieter Van Waeyenberghe

  4 weken geleden
  Veel succes Dimi! Focus houden en komt in orde...
 • Dominick Vermander

  4 weken geleden
  @petervanmol.. is zeker een sport.. een niet getraind persoon houdt het geen maand vol om te trainen. Gewrichten ik arm. Rug. Niet te onderschatten.. We kunnen jouw sport ook afbreken hoor.
 • Lorenzo Parmentier

  4 weken geleden
  Peter van mol dit is wel echt topsport .het is een mentaal psychologisch sport waar je goed by moet kunne hoofdrekenen in sneltempo en degelyk ook fysiek niet zelfde als andere fysieke sporten maar je moet anders maar keer proberen 6u aan stuk darts te gooien je zal dan wel respect krygen en je woorden terugnemen. Je moet juist respect hebbe voor deze sport in plaats van deze aftebreken of te vergelyken met cafe spelletje. Is helemaal zo makkelijk ni zoals het lykt. Veel succes dimi
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"