Wade en Van den Bergh.
Volledig scherm
Wade en Van den Bergh. © PDC

Dimitri Van den Bergh krijgt bolwassing van James Wade

DartsGeen halve finale voor Dimitri Van den Bergh op de New South Wales Darts Masters. Onze landgenoot ging zwaar onderuit tegen James Wade. Het werd 0-6. Van den Bergh benutte geen enkele van zijn tien kansen op een checkout.

4 reacties

 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Een ander dansje proberen misschien !
 • Gerry Hufkens

  3 maanden geleden
  De dubbels is en blijft zijn probleem net als de druk!
 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  Hoogten en laagten zoals de waterstand in een rivier, je kan niet altijd top zijn, het is u meegeven of niet. Kijkt naar Thiam zij staat er als het nodig is, zij spreekt en vloed in haar binnenste en bereikt zo den top, darts is nog wel een ander gegeven.
 • Henk Juwet

  3 maanden geleden
  Van Gerwen zei verleden week nog dat hij de allerbeste is tot vandaag dan
 1. Hoe Team Belgium z’n olympische atleten naar glorie begeleidt. Deel 1, de diëtiste: “Soms moet ik beloftes van 17 jaar intomen: ‘Je moét niet alles afwegen’”
  OLYMPISCHE SPELEN

  Hoe Team Belgium z’n olympische atleten naar glorie begeleidt. Deel 1, de diëtiste: “Soms moet ik beloftes van 17 jaar intomen: ‘Je moét niet alles afwegen’”

  In topsport zijn het de details die tellen, die het verschil kunnen maken tussen wel of geen (gouden) medaille. En dus zet het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) meer dan ooit in op de omkadering van z’n atleten. Tijdens de stage in Belek spraken we met de experten die elk hun steentje bijdragen in de successen, zoals diëtiste Stephanie Scheirlynck. “Helemaal van ground zero start ik nu ook niet. Laat ons zeggen dat ik het terrein aan het verkennen ben.”