Dimitri Van den Bergh had het bijzonder moeilijk na vroege WK-exit: “Pas deze ochtend vliegtuigmodus afgezet en mij geëxcuseerd bij Evi”

DartsHij liet zijn vliegtuigmodus gewoon opstaan. Geen berichtje naar het thuisfront. Zó teleurgesteld was Dimitri Van den Bergh (27) na zijn vroege exit op het WK darts. “Ik had het bijzonder moeilijk. Het deed echt wel pijn.” Nu speelt hij een maand geen toernooien. Tijd om te genieten van Kerst en Nieuwjaar met vrouw en kind. “Want hopelijk kan ik dat de komende jaren niét doen.”

6 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Zal toch zijn best mogen doen om weer op niveau te komen voor de toekomst ! Nu alle hoop op Kim 👍✌️
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  5 maanden geleden
  Ik kan niets anders dan respect voor jou opbrengen Dimi, je zegt de feiten zoals ze zijn, je bent en blijft voor ons in café Den Anne een topper.
 • Peter Berg

  5 maanden geleden
  Aangekondigde exit. Presteert niets meer de afgelopen maanden.
 • Raf Van Nieuwenhove

  5 maanden geleden
  Misschien een beginnen met de essentie, dat is darts spelen, in plaats van show te verkopen en u vooraf wereldkampioen wanen.
 • Jean Petermans

  5 maanden geleden
  Volgens mij heeft hij VTM Angst, immers sinds deze zender begonnen is met het uitzenden van darts, gaat het , een enkele opflakkering uitgezonderd, niet zo goed met hem.
 1. ‘Steekneus’ Alexander Hendrickx verliest ondanks twee doelpunten eerste finaleduel met Pinoké na shoot-outs
  Hockey

  ‘Steekneus’ Alexander Hendrickx verliest ondanks twee doelpunten eerste finaleduel met Pinoké na shoot-outs

  Alexander Hendrickx en Sébastien Dockier schrijven met hun club Pinoké geschiedenis in de Nederlandse Hoofdklasse. De club staat bij een allereerste play-offdeelname immers meteen in finale. Pinoké neemt het vandaag (nipt verlies - zie kader hieronder), zaterdag en misschien zondag op tegen grootmacht Bloemendaal. “We willen met Pinoké aan de top blijven”, aldus topscorer Hendrickx.