Dimitri Van den Bergh door het dolle heen na overwinning én record tegen Chisnall: “Get in!”

DartsDimitri Van den Bergh heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de World Matchplay Darts. Hij versloeg daarbij z’n zwart beest Dave Chisnall. In een interview na de wedstrijd was Van den Bergh duidelijk enorm tevreden met de overwinning. “Dit is een soort revanche.”

12 reacties

 • Henriette Devroey

  2 weken geleden
  Top,en nu tegen de wereldkampioen.Succes Dimi,gij kunt dat.
 • Mettepenninghen Willy

  2 weken geleden
  Als hij zo gooit tegen Price krijgt hij 11-0 om de oren.
 • Francis Smet

  2 weken geleden
  Dimi zoekt regelmatig voor het uitgooien de moeilijkste weg, terwijl hij op een makkelijkere manier kan uitgooien. Zou hier mee moeten stoppen, want hierdoor had de wedstrijd evengoed de andere kant op kunnen gaan. Geeft hierdoor zijn tegenstander teveel kansen. Dit gaat zich wreken.
 • Romain Nolf

  2 weken geleden
  Was slecht voor het hart ! 7/2 voorkomen maar miste regelmatig de laatste pijl ,ongelofelijk , hij hield het spanend tot de laatste pijl .
 • Christophe De Keyster

  2 weken geleden
  Go Dimi! Top prestatie .
 1. OVERZICHT. Derwael bezorgt België eerste gouden plak, Lions naar halve finale en Bolingo haakt geblesseerd af: dit heeft u vandaag al gemist
  Play
  Olympische Spelen
  5

  OVERZICHT. Derwael bezorgt België eerste gouden plak, Lions naar halve finale en Bolingo haakt gebles­seerd af: dit heeft u vandaag al gemist

  Dag 9 op de Olympische Spelen alweer, met wederom wisselend succes voor de Belgen. Cynthia Bolingo haakte geblesseerd af en Emma Plasschaert en onze golfers konden geen medaille verzilveren. Maar de Red Lions deden ons wel juichen met hun kwalificatie voor de halve finales. En dan moest het goud van Nina Derwael nog komen! Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste (Belgische) prestaties van vandaag.