Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Deze schoenen gaan mijn carrière verlengen”: marathonloper Koen Naert beschikt 4 maanden voor Spelen ook over nieuw model

Olympische SpelenKoen Naert maakt zijn intrede in het nieuwe tijdperk van de loopschoenen: Asics heeft een exemplaar op de markt gebracht dat haar atleten moet toelaten om te rivaliseren met Nike- en Adidas-lopers tijdens de olympische marathon in Sapporo op 8 augustus: “Blij dat ze op tijd klaar zijn.”

2 reacties

 • Marcus Camps

  3 weken geleden
  Duizenden besmettingen komen uit het voetbal, gewoon door het intense contact daar. Pure misplaatste politieke correctheid kost dus heel veel mensenlevens en dit omdat men niet doet wat hoort. Al deze mensen waarvan wij verwachten dat zij ons entertainen horen beschermd te worden. Is het niet voor henzelf, doe het dan tenminste voor ons want het zijn gewoon broeihaarden. Zeker in het voetbal en het wielrennen.
 • Frank Coussement

  3 weken geleden
  ASICS gewoon de best ever. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd. De demping en comfort niet te evenaren. Nike Air of met veer het blijft hard lopen en Adidas is smal en te stug. Andere merken ook. Gewoon proberen asic gel. En je keert niet meer terug.
 1. Wielerbondscoach Vanthourenhout zal aandringen op prik: “Maar ik laat geen renner thuis omdat hij niet gevaccineerd is”
  Play
  Olympische Spelen
  145

  Wieler­bonds­coach Vanthouren­hout zal aandringen op prik: “Maar ik laat geen renner thuis omdat hij niet gevacci­neerd is”

  De politiek zette het licht op groen voor een versnelde vaccinatie van de olympische atleten. De prik is niet verplicht, maar wielerbondscoach Sven Vanthourenhout zal er bij zijn renners op aandringen om zich te laten vaccineren. “Maar ik zal geen renner thuislaten omdat hij niet is gevaccineerd.” De vaccinatie geldt niet voor de begeleiders en coaches.
 2. Turncoaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer bieden verontschuldigingen aan, maar mogen aanblijven: “Onze aanpak was te hard en te prestatiegericht”
  Play
  Meer sport
  30

  Rapport bevestigt dat turncoa­ches Marjorie Heuls en Yves Kieffer te ver gingen, maar sorry zeggen volstaat om te mogen blijven

  Excuses voor het psychisch grensoverschrijdend gedrag en erkenning voor het leed dat hen werd aangedaan: dat is wat de ex-gymnasten vroegen en ook kregen van de Gymfed en hun headcoaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer. Maar ook aan de vraag van de huidige gymnasten, onder wie Nina Derwael, werd voldaan: de twee hoofdtrainers blijven op post voor Tokio 2021.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april