Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Deze schoenen gaan mijn carrière verlengen”: marathonloper Koen Naert beschikt 4 maanden voor Spelen ook over nieuw model

Olympische SpelenKoen Naert maakt zijn intrede in het nieuwe tijdperk van de loopschoenen: Asics heeft een exemplaar op de markt gebracht dat haar atleten moet toelaten om te rivaliseren met Nike- en Adidas-lopers tijdens de olympische marathon in Sapporo op 8 augustus: “Blij dat ze op tijd klaar zijn.”

2 reacties

  • Marcus Camps

    1 jaar geleden
    Duizenden besmettingen komen uit het voetbal, gewoon door het intense contact daar. Pure misplaatste politieke correctheid kost dus heel veel mensenlevens en dit omdat men niet doet wat hoort. Al deze mensen waarvan wij verwachten dat zij ons entertainen horen beschermd te worden. Is het niet voor henzelf, doe het dan tenminste voor ons want het zijn gewoon broeihaarden. Zeker in het voetbal en het wielrennen.
  • Frank Coussement

    1 jaar geleden
    ASICS gewoon de best ever. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd. De demping en comfort niet te evenaren. Nike Air of met veer het blijft hard lopen en Adidas is smal en te stug. Andere merken ook. Gewoon proberen asic gel. En je keert niet meer terug.