AP
Volledig scherm
© AP

De vierde wereldtitel op rij: Amerikaanse basketvrouwen peuzelen China op

WK BasketbalDe Amerikaanse vrouwen hebben zich voor de vierde keer op rij tot wereldkampioen basketbal gekroond. In de WK-finale in Sydney versloeg Team USA China met 83-61 cijfers (rust: 43-33).

0 reacties

 1. Olympische atleten Team Belgium kunnen voor Parijs 2024 terecht in base camps in eigen land: “Allemaal excellente infrastructuren”
  OLYMPISCHE SPELEN

  Olympische atleten Team Belgium kunnen voor Parijs 2024 terecht in base camps in eigen land: “Allemaal excellente infrastruc­tu­ren”

  Nog 613 dagen te gaan en dan zwaait Parijs 2024 zijn deuren open. De nabijheid van die Spelen én de aanwezigheid van uitmuntende sportinfrastructuren in eigen land maakt dat onze olympische atleten niet verplicht zijn om hun tenten in het buitenland op te slaan, maar gewoon in hun vertrouwde omgeving in België kunnen blijven trainen, zoals gymnaste Nina Derwael in Gent.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.