BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“De sjeik die ineens dood viel: ik dacht eerst dat het een grap was”: Delfine Persoon blikt terug op boksavontuur in Midden-Oosten

Meer sportDelfine Persoon (37) is bokslegende Floyd Mayweather een bedankje verschuldigd: zonder zijn dreigende taal aan het adres van de organisatoren - “ik boks nu of ik ben ermee weg” - zou ze nu met lege handen staan en niet meer in de running zijn voor de WBC-wereldtitel bij de supervedergewichten. “Ik heb Mayweather een schouderklopje gegeven”, knipoogt Persoon.

0 reacties

  1. WK ZWEMMEN. Toptalent Popovici slaat toe op koningsnummer
    Zwemmen

    WK ZWEMMEN. Toptalent Popovici slaat toe op koningsnum­mer

    De amper zeventienjarige Roemeen David Popovici heeft op het WK in Boedapest de wereldtitel veroverd op de 100 meter vrije slag. In de Hongaarse hoofdstad tikte de Roemeense sensatie, die werd klaargestoomd in het Antwerpse Wezenbergbad, in het prestigieuze nummer aan in 47.58 en daarmee was hij zes honderdsten van een seconde sneller dan de Fransman Maxime Grousset (47.64). Het brons ging naar de Canadees Joshua Liendo Edwards (47.71). Enige kanttekening: olympisch kampioen Caeleb Dressel en olympisch vicekampioen Kyle Chambers gingen niet van start. Vorige zomer greep Popovici op de Spelen in Tokio nog nipt naast de medailles.