De mentale spelletjes van Price, die na rampzalige avond bijzondere boodschap heeft voor ‘trage’ Dancing Dimi

DartsDe Welshman ten voeten uit. Schreeuwen, zich kapot ergeren, onmiddellijk gooien na Dimi’s beurt en hem nabootsen met een dansje. Gerwyn Price deed er werkelijk álles aan om Dimitri Van den Bergh - zonder succes - van de wijs te brengen. Price stoof na de nederlaag meteen van het podium maar reageerde op Instagram wel met de emoji van een slak - verwijzend naar het in zijn ogen trage spel van ‘Dancing Dimi’. “Stop talking, show it! Dat is wat ik doe. Ik laat mijn dartpijlen het woord voeren”, was de alleszeggende reactie van onze landgenoot na de match.

38 reacties

 • Sabrina Raes

  1 jaar geleden
  Dimi zijne show is er ook beetje over. Hopelijk wint deze avond Ratsjki. Hij is de persoon die het het meeste verdiend, gène show, beheersd en gereserveerd. Grote klasse die man.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  price in normale doen had de vloer geveegd met dimmi
 • sven de sutter

  1 jaar geleden
  Dimi is,geen schow. Dimi is,normaal . Dat zie je aan je game dat zie je aan u uitstraling . Geen schow geene dikke net puur dimi. Een woord,voor klasse bak Blijf gewoon doe normaal ook ben je wordl nr 1
 • lowie liekens

  1 jaar geleden
  Price is een slechte verliezer Dimi is top en heeft manieren die bij Price ver heel ver te zoeken zijn,imiteren help niet......Dimi laat zijn pijlen spreken en dat doet hij heel goed RESPECT.
 • nico van den Broeck

  1 jaar geleden
  Als je geen tornooien wint ? hoe is hij dan wereldkampioen geworden ??? Hier maakt hij zich zelf toch redelijk belachelijk . Hou je aan je spel want je show na de match moest dan ook niet als je op iemands kap zit .
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.