Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De emotionele exit van ‘Dancing Dimi’ door de ogen van zijn omgeving: “We kunnen hem echt niks verwijten”

WK DartsTeleurgesteld droop Dimitri Van den Bergh gisteren van het podium. Tranen volgden. De WK-droom moet weer een jaar worden opgeborgen. Overrompeld door een Duitse pletwals. “Wéér door het ijs gezakt”, horen we u denken. Terwijl ‘Dancing Dimi’ in werkelijkheid gewoon een puike wedstrijd speelde. Kenners en geliefden aan het woord, over gisteren maar ook over morgen.

19 reacties

 • Tony Pauwels

  1 jaar geleden
  Als je tegenstander 9 van de 12 shots op zijn dubbels maakt, dan kan je weinig uitrichten tenzij je zelf ook een superdag hebt. Kop op, Dimi, en verder knallen!
 • Johnny Vandewalle

  1 jaar geleden
  In spel en sport hoor verliezen er nu een maal bij ! Het is het einde van de wereld niet uit kijken naar volgend wedstrijd
 • Steven Avonts

  1 jaar geleden
  Wij Belgen blijven echt in sprookjes geloven he! Deze prutser is 1 keer succesvol geweest en dit noemt men een toevalstreffer, meer niet.
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Zet een Price ernaast en je ziet nog veel werk aan Dimi, gebrek aan finishen, dat zagen we ook bij Huybrechts, gisteren, met de hakkenv over de sloot!,
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Darts is een eerlijke sport ..je ziet onmiddellijk waar het fout liep . Ook laat dit zien dat je op en top moet zijn op zulke momenten . Er komen nog veel wedstrijden als je weet dat sommigen al meer dan 30j meedraaien op top niveau ..dan ligt er voor Dimi nog een mooie toekomst in het verschiet ! Dimi is een goede Darts speler en vooral een Top Persoonlijkheid, de Top 5 halen is op zich al een geweldige prestatie .