rv
Volledig scherm
© rv

De complottheorie achter Conor McGregors ‘afscheid’: komen er straks nog extra’s bij op de 40 miljoen euro die hij al verdiend heeft?

UFCConor McGregor (31) verraste gisteren de sportwereld door al voor de derde keer zijn pensioen aan te kondigen. Een beslissing die binnen het MMA (Mixed Martial Arts) op de nodige scepsis en kritiek wordt onthaald. Voor velen louter een middel om een volgende kamp nog wat lucratiever te maken. ‘The Notorious’ weet waarom: de Ier heeft met zijn carrière in het Ultimate Fighting Championship (UFC) en aan zijn vermaarde bokskamp tegen Floyd Mayweather al 45 miljoen dollar (40 miljoen euro) verdiend. Nog lang geen sportmiljardair en niet in dit exclusieve lijstje, wel voldoende om er luxueuze woningen in Ierland en Spanje op na te houden.

0 reacties

  1. Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans
    NBA

    Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans

    36 jaar, 183 cm, tien keer All-NBA, elf keer All-Star, negen keer All-Defensive, vijfde meeste assists aller tijden en… nul titels. Voor Chris ‘The Point God’ Paul is dit jaar wellicht zijn laatste kans op een titel. Zijn Phoenix Suns leidde hij naar de Western Conference Finals. Maar zoals altijd bij Paul gaat het mis op het moment van de waarheid. Deze keer is het geen blessure, maar corona die hem parten speelt.