rv
Volledig scherm
© rv

De complottheorie achter Conor McGregors ‘afscheid’: komen er straks nog extra’s bij op de 40 miljoen euro die hij al verdiend heeft?

UFCConor McGregor (31) verraste gisteren de sportwereld door al voor de derde keer zijn pensioen aan te kondigen. Een beslissing die binnen het MMA (Mixed Martial Arts) op de nodige scepsis en kritiek wordt onthaald. Voor velen louter een middel om een volgende kamp nog wat lucratiever te maken. ‘The Notorious’ weet waarom: de Ier heeft met zijn carrière in het Ultimate Fighting Championship (UFC) en aan zijn vermaarde bokskamp tegen Floyd Mayweather al 45 miljoen dollar (40 miljoen euro) verdiend. Nog lang geen sportmiljardair en niet in dit exclusieve lijstje, wel voldoende om er luxueuze woningen in Ierland en Spanje op na te houden.

0 reacties

  1. Slechts 5% kans op Belgisch metaal vannacht en maandagochtend: stunt gewichthefster Anna Van Bellinghen?
    Olympische Spelen
    2

    Slechts 5% kans op Belgisch metaal vannacht en maandagoch­tend: stunt gewichthef­ster Anna Van Bellinghen?

    Elke dag voorspellen onze journalisten in Tokio de kans op een Belgische medaille op de Olympische Spelen. Op dag tien is die echter bijzonder klein, ook al omdat gewichthefster Anna Van Bellinghen de enige is die een kans maakt op een medaille. Zij komt uit in de klasse boven 87 kilogram. Dat betekent niet dat het een rustige Belgische dag wordt. Ook de Belgian Cats, onze kajakkers en atleten moeten alweer vol aan de bak.