Dave Chisnall speelt de halve finale.
Volledig scherm
Dave Chisnall speelt de halve finale. © BELGA

Dave Chisnall, die ninedarter gooit, wint Belgian Darts Open in Wieze

DartsDave Chisnall is de winnaar van de Belgian Darts Open in Wieze. De Engelsman rekende in de finale af met toernooiverrassing Andrew Gilding, de man die Dimitri Van den Bergh uitschakelde.

5 reacties

 • Gunther Driesen

  4 maanden geleden
  Wat een topspeler Chizzy, ik gun het hem van harte .en al zeker na zijn rot behandeling in Amsterdam. Top speler 💪💪
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  4 maanden geleden
  Al opgevallen dat degen die Dimi uitschakelt dikwijls heel ver komt in de tornooien.?
 • Eric Servaes

  4 maanden geleden
  Top Chisnall. Mijn favoriet. Daar kunnen de Dimi s en Kim s niet tegen op.
 • Tamara Thys

  4 maanden geleden
  Wa minder show voor de wedstrijd en wat meer focus aub… show kan je na een gewonnnen match genoeg geven… Kurt
 • Jurgen De Schryver

  4 maanden geleden
  Hopelijk wint Kom zodat hij Dancing Dimi es kan inhalen want diene danser heeft het al veel te lang te hoog op in zijn hoofd, kom op Kim ge kunt het👍
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3
  Volleybal

  Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3

  In de hardnekkige strijd om de derde plaats in de ‘Lotto Volley League’ heeft Caruur Gent een 2-0 voorsprong uit handen moeten geven. De efficiënte bezoekers uit Leuven gingen met twee belangrijke punten naar huis. Er waren twee oorzaken voor de Leuvense winst. In de derde set - toen het Caruur-team op een 14-10 voorsprong stond - waren er een paar fasen en een betwistbare beslissing die net in het voordeel van de bezoekers kantelden. En Hendrik Tuerlinckx natuurlijk. De hoofdaanvaller van Leuven werd aanvankelijk flink afgestopt door een uitstekende Vandecaveye en zijn medespelers - denk aan de twee blokpunten op het einde van de openingsset. Hij schroefde zijn aanvalsscore in de laatste sets helemaal omhoog. Hij werd tot man van de wedstrijd verkozen. (WVM)
 3. Pijnlijke relatiebreuk en slechte trainingen speelden Loena Hendrickx parten en kostten haar goud: “Ik heb erg diep gezeten”
  PREMIUM
  EK KUNSTSCHAATSEN
  30

  Pijnlijke relatie­breuk en slechte trainingen speelden Loena Hendrickx parten en kostten haar goud: “Ik heb erg diep gezeten”

  Geen goud, wel zilver. Dat is de medaille die Loena Hendrickx vanavond in haar koffer steekt. En waar de 23-jarige kunstschaatster zich intussen ook wel mee kan verzoenen, want tot drie dagen voor het EK leken haar trainingen nergens naar, zegt ze openhartig. “Ik lag véél op mijn kont op het ijs. Ik heb afgezien, veel traantjes gelaten.” Daar stak haar recente relatiebreuk ook voor veel tussen.