Dave Chisnall speelt de halve finale.
Volledig scherm
Dave Chisnall speelt de halve finale. © BELGA

Dave Chisnall, die ninedarter gooit, wint Belgian Darts Open in Wieze

DartsDave Chisnall is de winnaar van de Belgian Darts Open in Wieze. De Engelsman rekende in de finale af met toernooiverrassing Andrew Gilding, de man die Dimitri Van den Bergh uitschakelde.

5 reacties

 • Gunther Driesen

  4 maanden geleden
  Wat een topspeler Chizzy, ik gun het hem van harte .en al zeker na zijn rot behandeling in Amsterdam. Top speler 💪💪
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  4 maanden geleden
  Al opgevallen dat degen die Dimi uitschakelt dikwijls heel ver komt in de tornooien.?
 • Eric Servaes

  4 maanden geleden
  Top Chisnall. Mijn favoriet. Daar kunnen de Dimi s en Kim s niet tegen op.
 • Tamara Thys

  4 maanden geleden
  Wa minder show voor de wedstrijd en wat meer focus aub… show kan je na een gewonnnen match genoeg geven… Kurt
 • Jurgen De Schryver

  4 maanden geleden
  Hopelijk wint Kom zodat hij Dancing Dimi es kan inhalen want diene danser heeft het al veel te lang te hoog op in zijn hoofd, kom op Kim ge kunt het👍
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3
  Volleybal

  CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3

  In de openingsset schommelde het scoreverloop voortdurend heen en weer. Op een 20-23 stand bracht Nova Marring met rake services Asterix Avo op voorsprong. De setbal keilde ze echter in het net en ook de beslissende smash kon ze niet verzilveren. In de tweede set reageerde de thuisploeg kordaat en in een ruk ging het naar 17-11. De dubbele wissel bij de Roemenen gaf niet de gewenste oplossing. In de derde set werden de scoringskansen onvoldoende benut. In de periode, toen het van 8-5 naar 8-10 ging, was er te weinig doeltreffendheid bij het rood-witte team. Asterix Avo herpakte zich in de vierde set. De service liep vlotter bij de thuisploeg en daar had Lugoj behoorlijk veel problemen mee. In de tiebreak kwam Asterix Avo nog flink terug na een 7-10 tussenstand. De scheidsrechter maakte dan maar zelf een einde aan dit spannend duel met een erg betwistbare beslissing. Met deze uitslag behoudt Asterix Avo - mits wat meer efficiëntie - behoorlijk wat kansen om volgende week door te stoten in de Challenge Cup. (WVM)