Dave Chisnall speelt de halve finale.
Volledig scherm
Dave Chisnall speelt de halve finale. © BELGA

Dave Chisnall, die ninedarter gooit, wint Belgian Darts Open in Wieze

DartsDave Chisnall is de winnaar van de Belgian Darts Open in Wieze. De Engelsman rekende in de finale af met toernooiverrassing Andrew Gilding, de man die Dimitri Van den Bergh uitschakelde.

5 reacties

 • Gunther Driesen

  4 maanden geleden
  Wat een topspeler Chizzy, ik gun het hem van harte .en al zeker na zijn rot behandeling in Amsterdam. Top speler 💪💪
 • Wilaiwan Chaiyapuek

  4 maanden geleden
  Al opgevallen dat degen die Dimi uitschakelt dikwijls heel ver komt in de tornooien.?
 • Eric Servaes

  4 maanden geleden
  Top Chisnall. Mijn favoriet. Daar kunnen de Dimi s en Kim s niet tegen op.
 • Tamara Thys

  4 maanden geleden
  Wa minder show voor de wedstrijd en wat meer focus aub… show kan je na een gewonnnen match genoeg geven… Kurt
 • Jurgen De Schryver

  4 maanden geleden
  Hopelijk wint Kom zodat hij Dancing Dimi es kan inhalen want diene danser heeft het al veel te lang te hoog op in zijn hoofd, kom op Kim ge kunt het👍
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3
  Volleybal

  Caruur Gent - Volley Haasrode Leuven 2-3

  In de hardnekkige strijd om de derde plaats in de ‘Lotto Volley League’ heeft Caruur Gent een 2-0 voorsprong uit handen moeten geven. De efficiënte bezoekers uit Leuven gingen met twee belangrijke punten naar huis. Er waren twee oorzaken voor de Leuvense winst. In de derde set - toen het Caruur-team op een 14-10 voorsprong stond - waren er een paar fasen en een betwistbare beslissing die net in het voordeel van de bezoekers kantelden. En Hendrik Tuerlinckx natuurlijk. De hoofdaanvaller van Leuven werd aanvankelijk flink afgestopt door een uitstekende Vandecaveye en zijn medespelers - denk aan de twee blokpunten op het einde van de openingsset. Hij schroefde zijn aanvalsscore in de laatste sets helemaal omhoog. Hij werd tot man van de wedstrijd verkozen. (WVM)