Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dartskleppers Anderson en Cullen ruziën tijdens Premier League: “Hij noemde me een valsspeler”

DartsAmok in de dartssport. Gary Anderson en Joe Cullen gingen gisteravond tijdens de Premier League in de clinch. De gefrustreerde Schot noemde ‘The Rockstar’ een valsspeler.

7 reacties

 • Gertjan Van Den Broeck

  12 maanden geleden
  Danny Deblauwe, dan hebt ge uw beeld wat het hard vergroot en niet gezien dat hij na zijn 14 eerst single 20 gooit en daarna uitgooit op D20. Als ze T14 hadden geteld had hij D16 moeten uitgooien
 • danny deblauwe

  12 maanden geleden
  De T14 zat niet in de triple 14 dus Anderson had gelijk , heb het beeld extra vergroot, snap niet dat de jury t14 goedkeurde
 • Wouter Van de Walle

  12 maanden geleden
  Slechte verliezer Gary
 • Wouter Van de Walle

  12 maanden geleden
  Gary Anderson is echt een zaag, al de zoveelste keer en totaal zonder reden
 • Luc Hermans

  12 maanden geleden
  Ik vraag mij af hoe je met darts kunt valsspelen?
 1. 500 dagen tot Parijs 2024. BOIC-voorzitter Saive en CEO Van Branteghem tellen af: “650 euro voor een ticket ís duur, maar Disneyland is ook niet goedkoop”
  PREMIUM
  OLYMPISCHE SPELEN
  9

  500 dagen tot Parijs 2024. BOIC-voorzitter Saive en CEO Van Branteghem tellen af: “650 euro voor een ticket ís duur, maar Disneyland is ook niet goedkoop”

  Het aftellen tot Parijs 2024 kan beginnen: nog 500 dagen te gaan. Tijd om samen met Jean-Michel Saive (53), voorzitter van het BOIC, en hun CEO Cédric Van Branteghem (44) enkele thema’s te overlopen, gaande van de dure tickets, over de nieuwigheden op de Spelen tot de medaillekansen van de Belgen. “De hockeyers, Nafi Thiam of Remco Evenepoel struikelen niet langer over een Belgisch minderwaardigheidscomplex en spreken hun ambities uit.”
 2. “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankrekening kijkt...”: Erik Clarys over het Nederlandse fenomeen
  PREMIUM
  18

  “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankreke­ning kijkt...”: Erik Clarys over het Nederland­se fenomeen

  Wie stopt Michael van Gerwen? Gisteren lukte ‘Mighty Mike' een hattrick in de Premier League. Negen zeges op rij op dat niveau: nog nooit vertoond. Van Gerwen zit al aan 62 zogeheten tv-titels, waaronder 46 majors. In totaal goed voor 172 toernooizeges. En de man is nog maar 33. VTM-dartsanalist Erik Clarys (54) zag Van Gerwen letterlijk en figuurlijk groot worden. “De mentale sterkte van Van Gerwen, die is ongezien.”
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.