Maik Kuivenhoven, hier eerder deze maand tijdens de UK Open darts.
Volledig scherm
Maik Kuivenhoven, hier eerder deze maand tijdens de UK Open darts. © Photo News

Darters getuigen over hoe ze via social media benaderd worden door matchfixers: “’Het is een win-win voor ons allebei’, schreef hij”

Meer sportZeker zes Nederlandse darters zijn het afgelopen jaar via social media benaderd door matchfixers. Dat meldt de NOS na gesprekken met darters én met een man die bekende dat hij meerdere darters heeft benaderd. Het Nederlands Openbaar Ministerie startte al een onderzoek op.

0 reacties

 1. Afscheidnemend voorzitter van Belgische Hockeybond na bronzen medailles op EK: “Red Lions pakken goud in Tokio”
  EK hockey

  Afscheidne­mend voorzitter van Belgische Hockeybond na bronzen medailles op EK: “Red Lions pakken goud in Tokio”

  Nog zes dagen en Marc Coudron zwaait na zestien jaar af als voorzitter van de Belgische Hockeybond. Omringd door de juiste personen loodste Coudron de Red Lions naar de wereldtop en na dit EK lijken ook de Red Panthers helemaal gelanceerd. Mogen de hockeymannen echt mikken op goud in Tokio en kunnen ook de vrouwen de top bestormen? Coudron zelf geeft zijn mening.
 2. Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”
  Hockey

  Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”

  Benieuwd hoe onze Red Lions – met steeds Tokio in het achterhoofd – vanavond op het EK de kraker in de halve finale tegen Nederland aanpakken. Technisch directeur Adam Commens beseft dat het een delicate evenwichtsoefening wordt. “Die match wordt een challenge. Als we tegen ons beste niveau aanleunen, kunnen we voor de derde keer op rij de EK-finale halen.”