.
Volledig scherm
. © rv/AFP

Dansen met ringmeisje en interactie met commentatoren: Floyd Mayweather entertaint fans tijdens boksmatch

Meer sportFloyd Mayweather is een entertainer. Dat bewees hij afgelopen weekend nogmaals tijdens een demonstratiepartij tegen zijn voormalige sparringpartner Don Moore. Zo danste hij onder meer met een ringmeisje en ging hij tíjdens de boksmatch in interactie met de commentatoren.

0 reacties

 1. “De sjeik die ineens dood viel: ik dacht eerst dat het een grap was”: Delfine Persoon blikt terug op boksavontuur in Midden-Oosten
  Meer sport

  “De sjeik die ineens dood viel: ik dacht eerst dat het een grap was”: Delfine Persoon blikt terug op boksavon­tuur in Mid­den-Oos­ten

  Delfine Persoon (37) is bokslegende Floyd Mayweather een bedankje verschuldigd: zonder zijn dreigende taal aan het adres van de organisatoren - “ik boks nu of ik ben ermee weg” - zou ze nu met lege handen staan en niet meer in de running zijn voor de WBC-wereldtitel bij de supervedergewichten. “Ik heb Mayweather een schouderklopje gegeven”, knipoogt Persoon.
 2. De Red Panthers in laatste rechte lijn richting WK hockey: bondscoach Raoul Ehren maakt selectie bekend
  Hockey

  De Red Panthers in laatste rechte lijn richting WK hockey: bondscoach Raoul Ehren maakt selectie bekend

  Deze middag maakte bondscoach Raoul Ehren in het Centre of Excellence in Antwerpen zijn selectie bekend voor het WK, dat op 1 juli start in Spanje en Nederland. Grote verrassingen zijn er niet in de WK-kern van de Nederlander. Als keepers kregen Aisling D’Hooghe en Elena Sotgiu de voorkeur op Elodie Picard. Veldspeelsters Tiphaine Duquesne en Abigail Raye werden aangeduid als reserven.