Dimitri Van den Bergh en Gerwyn Price.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh en Gerwyn Price. © Belga/AP

‘Dancing Dimi’ vol vertrouwen voor clash tegen wereldkampioen Price: “Laat hem maar tieren, ik schat mijn kansen hoog in”

DartsAbsolute topaffiche vanavond op de World Matchplay. Titelverdediger Dimitri Van den Bergh kijkt omstreeks 21.30 uur wereldkampioen Gerwyn Price in de ogen. “Als ik beter scoor op mijn dubbels, zal ik heel moeilijk te kloppen zijn.” De kwartfinale is live te volgen op VTM 2 en HLN.be! 

11 reacties

 • Celestine Van Combrugge

  1 jaar geleden
  Succes Dimi , je kan het 👍👍👍👍
 • Regina Feytons

  1 jaar geleden
  Heel veel succes Dimi Wij duimen
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Dimi, je moet vooral naar 180-140 werpen de éérste twee werp beurten, en zeker niet naar de T 19 zijn verloren worpen. Uw wedstrijd tempo zelf opbouwen, de Ijman nerveus maken en dat verdubbelt uw winst. Je bent zelfs nu beter van MG want die wint ook altijd met de hakken over de sloot. Brult maar zoals de Ijsman bij leg winst, het is niet verboden, laat zien dat je geen schrik hebt, een naam is een naam en meer niet.
 • Rik Clarysse

  1 jaar geleden
  Succes; maar geen fantasietjes ,anders loopt het slecht af.
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Naast zijn trucjes gooit iceman ook wel heel goed. Hij straft fouten vlot af. Alleen als Dimi geen fouten maakt wint hij. Maar 4 keer gebroken worden zoals in de vorige match is gelijk aan een afstraffing tegen deze speler.