BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

‘Dancing Dimi’ pakt bij vlagen uit met tópdarts en klopt ex-wereldkampioen Cross: “Mijn dromen komen uit”

Premier league darts‘Dancing Dimi’ blijft heersen in de Premier League. De Antwerpenaar zette vanavond ook ex-wereldkampioen Rob Cross opzij met 4-7. Hij blijft leider én verzekert zich al van een plek in de volgende ronde. “Op dit moment komen mijn dromen uit”, reageert Van den Bergh. Kijk nog de hele avond LIVE naar de Premier League darts op VTM 4, of volg alles in onderstaande liveblog!

3 reacties

 • Wilaiwan Chaiyapuek

  1 jaar geleden
  Proficiat Dimitri, niet twijfelen en op naar de volgende, je hebt nu al paar grote namen verslagen, dus doe voort, we duimen voor je.
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Dimi,geen plankenkoorts krijgen is zeer belangrijk, de naam van de tegenstrever moet je vergeten, telkens voor de 180 gaan en er de 140 uithalen. Geen enkele tegenstrever is heden top en daar moet je aandenken, het zijn ook maar mensen. Michel Van Greven is ook niet top ondanks hij al meerdere malen WK is geworden.
 • Elly Snoekx

  1 jaar geleden
  Proficiat Dimi ! Ik ben fan !!
 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.