Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘Dancing Dimi’ debuteert in Premier League Darts, LIVE te zien op VTM 4: “Mooie binnenkomer als ik Van Gerwen klop”

DartsMeteen een Belgisch-Nederlands topduel in de Premier League voor debutant Dimitri Van den Bergh (26). Onze landgenoot opent vanavond de prestigieuze dartscompetitie tegen drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. “Als ik hem kan kloppen, zal me dat veel vertrouwen geven.”

10 reacties

 • RUBEN BERLAMONT

  2 weken geleden
  Gerwin Price is positief getest op Covid, James Wade is zijn vervanger.
 • Frederic Schruws

  2 weken geleden
  Veel geluk Dimmi. Top dat VT4 uitzending voorziet alleen de commentaar is gewoon ni om aan te horen. Degene die dit geen sport noemen zelf is proberen een degelijk niveau halen en dan híer komen lullen.
 • Marc Maes

  2 weken geleden
  Beter die uitspraken achterwege laten..speelt veel beter als niemand iets verwacht!
 • Kris Boydens

  2 weken geleden
  Zielige reacties weeral troef hier. Schandalig hoe klein en zielig sommige mensen kunnen zijn. Gun elkaar iets en stop met alles verzuren. Top om eindelijk eens wat andere sporttakken te zien. Zorgt voor afwisdeling. Top dat landgenoten ook elders goed doen. Alle verzuurden doe aub geen moeite om jullie eigen falen op anderen te weerspiegelen. Laat positief nieuws postief blijven en ga elders blaffen.
 • andy de wolf

  2 weken geleden
  beste peter, omdat darts een sport is mischien? en omdat er vroeger geen deftige mogelijkheden bestonden om te dartsen buiten ergens in een cafe. maar darts behoort tot dezelfde categorie als boogschieten. en dit is inderdaad een sport, omdat er geen enkel andere sport is waarbij je compleet 0,0000 procent stress mag hebben. dus niet omdat het enkel op cafe kon gespeeld worden dat het een cafespel is.
 1. Onthutsend: jonge, zwarte American football-speler gedwongen om in locker met bananenschillen te zitten
  Play
  Meer sport
  5

  Onthutsend: jonge zwarte American foot­ball-spe­ler gedwongen om in locker met bananen­schil­len te zitten

  Onthutsende beelden uit de Verenigde Staten. Een jonge, zwarte American football-speler wordt door zijn ploegmaats gedwongen om in een locker met bananenschillen te gaan zitten. Eén van de teamgenoten dreigt in het filmpje zelfs om de knieën van de jongen te breken als hij het niet zou doen. De politie is een onderzoek gestart en heeft alle betrokkenen al ondervraagd.
 2. Plots waren ze met 3: de speciale opkomst van ‘Dancing Dimi’, die zich straks kan verzekeren van top 8 in Premier League
  Play
  Darts
  1

  Plots waren ze met 3: de speciale opkomst van ‘Dancing Dimi’, die zich straks kan verzekeren van top 8 in Premier League

  Hij beloofde een extraatje, de mensen kregen een extraatje. Voor de wedstrijd tegen Jonny Clayton gisteravond waren er plots 3 ‘Dancing Dimi’s’. De echte geflankeerd door twee schaduwen. Wat volgde was een fantastisch wedstrijd. Lukt dat vanavond opnieuw tegen de man die in 2018 de dartswereld op z'n kop zette schaart hij zich bij de laatste acht op de Premier League darts. Alles is straks LIVE te volgen op HLN.be en VTM 4!
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april