Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dan toch drie Belgen in ‘Ally Pally’: Mike De Decker na afzegging alsnog naar WK darts

DartsMike De Decker doet dan toch mee aan het komende WK darts. Onze landgenoot vervangt de Zuid-Afrikaan Charles Losper, die door visumproblemen niet kan afreizen naar het Verenigd Koninkrijk.

1 reactie

 • mutley dastardly

  2 maanden geleden
  Geweldig!
 1. NFL-icoon Tom Brady gaat na uitschakeling nadenken over toekomst
  NFL
  2

  NFL-icoon Tom Brady gaat na uitschake­ling nadenken over toekomst

  American football-legende Tom Brady neemt na de uitschakeling met Tampa Bay Buccaneers in de play-offs van de NFL de tijd om na te denken over zijn toekomst. De 44-jarige quarterback, zevenvoudig winnaar van de Super Bowl, heeft nog een contract voor een jaar bij de Buccaneers. “Ik heb daar nog niet veel over nagedacht”, zei Brady, die na de nederlaag tegen Los Angeles Rams (27-30) volop vragen kreeg over zijn toekomst. “Ik bekijk het dag tot dag.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Volleybalclub Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandigheden kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”
  Volleybal

  Volleybal­club Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandig­he­den kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”

  Corona heeft de kop gekost van een eerste topclub. Menen trekt zich volgend seizoen op eigen initiatief terug uit de hoogste volleybalafdeling. De financiële problemen die door corona alleen maar groter werden, doen de club de das om. Menen draait al twintig jaar mee op het hoogste niveau. In 2007 bereikten ze de finale van de Beker van België. Momenteel staan ze vijfde in de nationale competitie.