Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cullen verpest feestje Van Gerwen na winst Premier League-manche in Rotterdam

DartsJoe Cullen heeft de zevende speeldag van de Premier League Darts gewonnen. De Engelsman vloerde Michael van Gerwen in de finale in Rotterdam. Geen Nederlands feestje dus in Ahoy. Herbeleef hieronder een avondje topdarts.

5 reacties

 • patrick isenborghs

  12 maanden geleden
  wat er gebeurde kan niet door de beugel , maar helaas het is overal zo .Price & van gerwen krijgen overal hun portie mee. Meer controle tussen het plubiek zetten en ze direct buiten zwieren ook al kost hun ticketje 300 € kan oplossingen bieden. Van gerwen concentreet zich op zijn wedstrijd en hoeft er niet tussen te komen, hij kan er tenslotte ook niets aan doen .
 • eric peirsegaele

  12 maanden geleden
  Erg blij met de winnaar. Ik vind darts een mooie sport qua beleving. Maar zolang E. Clarys co-commentator is kijk ik niet meer. Slaapverwekkend commentaar.
 • Jurgen De Schryver

  12 maanden geleden
  Proficiat Joe met zoo een schandalig publiek.
 • Tim Lievens

  12 maanden geleden
  Eric heeft gelijk, van gerwen had op zijn minst een teken kunnen geven aant publiek om de tegenstrever niet uit te fluiten op zulke belangrijke momenten en dan nog arrogant vieren na zijn overwinning getuigt van weinig respect vind ik
 • patrick isenborghs

  12 maanden geleden
  succes Michael
 1. Roeselare klopt wereldtoppers in eerste halve finale CEV Cup
  VOLLEYBAL CEV CUP

  Roeselare klopt wereldtop­pers in eerste halve finale CEV Cup

  Wat een verrassing, wat een wedstrijd! Niet Piacenza met zijn olympische toppers en wereldkampioenen, maar Roeselare – de Belgische competitieleider – domineerde deze eerste halve finale van de CEV Cup. Het overwicht van de Italianen duurde tot 2-7 in de openingsset. Daarna was het al Roeselare wat de klok sloeg. Dominant door het midden (Coolman-Fasteland), efficiënt op de hoeken (Kukartsev, Verhanneman, Rotty), spectaculair in verdediging (Deroey) en magistraal aan de pass (D’Hulst). Roeselare heeft volgende week in Piacenza genoeg met twee sets om zich te plaatsen voor de Europese finale.
 2. Alberto Ciardo, tegenstander van Jan Quaeyhaegens, heeft zwarte band in judo: “Oppassen voor ‘armbars’”

  Alberto Ciardo, tegenstan­der van Jan Quaeyhae­gens, heeft zwarte band in judo: “Oppassen voor ‘armbars’”

  D-Day voor Jan Quaeyhaegens (30). En hij stond er: de Antwerpenaar won vanavond in het uitverkochte Londense ‘Indigo at The O2’ van de Italiaan Alberto Ciardo (25), waardoor niets een gevecht om de titel bij de lichtgewichten voor Cage Warriors in de weg staat. En dan ligt de weg naar het UFC open. Maar Ciardo, judoka van opleiding, kondigde zich alles behalve als een vlot hapje aan en dat werd het ook niet meteen.