.
Volledig scherm
. © rv

Coronakilo’s? Amerikaanse bokser verliest IBF-titel bij superpluimgewichten al bij weging

Meer sportJoseph Diaz heeft vrijdag in Indio (Californië) zijn IBF-titel bij de superpluimgewichten verloren bij de weging. De 28-jarige Amerikaan woog de dag voor zijn kamp tegen Shavkatdzhon Rakhimov, uit Tadzjikistan, 60,6 kg. Het maximumgewicht bij de superpluimgewichten bedraagt 59 kg. De 26-jarige Rakhimov bleef met 58,5 kg wel keurig onder de grens.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.