Conor McGregor en Jenny Cerrone
Volledig scherm
Conor McGregor en Jenny Cerrone © .

Conor McGregor viert rentree met snelle knock-out en geeft grootmoeder van tegenstander troostknuffel: “Ik heb veel respect voor haar”

De Ierse kooivechter Conor McGregor heeft zijn rentree, na een kortstondige afwezigheid, opgeluisterd met een explosieve overwinning. In de T-Mobile Arena in Las Vegas sloeg hij de Amerikaan Donald ‘Cowboy’ Cerrone tegen de vlakte, nog voordat het gevecht goed en wel was begonnen. Na afloop zorgde McGregor voor een mooi moment toen hij de grootmoeder van Cerrone een knuffel gaf. 

15 reacties

 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Die gast heeft 40 seconden in de kooi gestaan en ziet eruit alsof hij net 12 ronden boks achter de rug heeft. "Show" mijn voeten ja.
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Iedereen wil McGregor vs Masvidal zien, een revanche tegen Kabib brengt veel minder op, wegens oersaaie persoonlijkheid van Kabib. En UFC heeft nu eenmaal een redelijk WWE gehalte, ook al is het ene echt en het andere niet.
 • pascal machelesen

  2 jaar geleden
  Een gekke sport waarom ?? Niet iedereen kan fietsen of voetballen . Iedereen is goed waar hij goed in is . Kooi vechten is voor vecht bazen . Top sport dus
 • christophe laporte

  2 jaar geleden
  De McGregor die ik graag zie. Uitblinken in de sport maar meer respect tonend voor zijn tegenstander dan vroeger. Hopelijk blijft dit zo!
 • Tom De Ruysscher

  2 jaar geleden
  @charles: alles behalve omgekocht... Cowboy is gewoon niet van het kaliber Connor. UFC is een van de zuiverste sporten die ik ken. Voetbal, wielrennen en dergelijke zijn lachertjes tegenover dit...
 1. Na Peter Genyn zijn ook Roger Habsch en Joyce Lefevre slachtoffer van sabotage op de Paralympische Spelen
  Paralympische Spelen
  8

  Na Peter Genyn zijn ook Roger Habsch en Joyce Lefevre slachtof­fer van sabotage op de Paralympi­sche Spelen

  Nadat vrijdag al duidelijk werd dat er de voorbije dagen geknoeid werd met de wheeler van Peter Genyn, raakte zondag nog een tweede en derde geval van sabotage bij de Belgische delegatie op de Paralympische Spelen in Tokio bekend. Ook de banden van de wheeler van Roger Habsch en de banden van de rolstoel van Joyce Lefevre werden de voorbije dagen platgestoken.
 2. Emotionele Simone Biles getuigt bij Senaat over seksueel misbruik teamdokter: “Niemand deed iets om ons te beschermen”
  Play
  Meer sport
  5

  Emotionele Simone Biles getuigt bij Senaat over seksueel misbruik teamdokter: “Niemand deed iets om ons te beschermen”

  Gymnaste Simone Biles (24) heeft bij de Amerikaanse Senaat getuigd over het jarenlange seksueel misbruik van meer dan 250 turnsters door Larry Nassar. De gewezen ploegarts werd in 2017 veroordeeld tot een levenslange celstraf. Er wordt nu onderzoek gevoerd naar mogelijke nalatigheid van de FBI in de zaak. “Als je toestaat dat een roofdier kinderen kwaad doet, zijn de gevolgen enorm.”