ANP
Volledig scherm
© ANP

Clayton wint achtste speeldag van Premier League, Van Gerwen hekelt wind na vroege exit

DartsJonny Clayton heeft de achtste speeldag van de Premier League Darts gewonnen. De Welshman vloerde James Wade (6-1) in de finale in Birmingham. Clayton komt dankzij de triomf naast Michael van Gerwen aan de leiding. De Nederlander ging meteen onderuit en was na afloop zeer kritisch voor de PDC.

6 reacties

 • Rudi Pieters

  12 maanden geleden
  Jonny clayton voor de zeker een van de beste en sympathiekste darters ik ben fan
 • Ulrike Walders

  12 maanden geleden
  en vorige week dat het publiek bij de tegenstander zelfs bij beslissende fase fluit toen vertoefde was geen probleem dan
 • Patrick Huwel

  12 maanden geleden
  De wind was er voor alle darters
 • Patrick Vandeputte

  12 maanden geleden
  Als hij wint is er nooit een probleem, als hij verliest ligt het altijd aan externe omstandigheden.
 • Marcel De Maesschalck

  12 maanden geleden
  Altijd iets met meneerke Van Gerwen : als hij wint is hij de beste van de wereld en als hij verliest, waait het te hard, roept het publiek te luid, is het bier te warm en is zijn water te koud. Moest hij zelf wat minder "wind" verkopen hij zou misschien nog eens kunnen winnen. Trouwens, is samen met die opgefokte Welshmen de meest onsportieve speler die er rondloopt op de tour.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet foutloos, wel nog in de running voor de medailles: Loena Hendrickx vijfde na korte kür op WK kunstschaatsen, Nina Pinzarrone debuteert met 14de plek
  WK KUNSTSCHAATSEN

  Niet foutloos, wel nog in de running voor de medailles: Loena Hendrickx vijfde na korte kür op WK kunst­schaat­sen, Nina Pinzarrone debuteert met 14de plek

  Foutloos was het niet maar op het WK kunstschaatsen in Japan reed Loena Hendrickx vandaag wel een betere korte kür dan twee maanden terug op het EK. De 23-jarige vice-Europese kampioene staat voorlopig vijfde in de stand maar het podium is zeker niet buiten bereik. Nina Pinzarrone debuteerde fraai maar evenmin foutloos op haar eerste WK: zij werd 14de. Vrijdag wacht de vrije kür.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.