AFP
Volledig scherm
© AFP

Chinees Ding roept O'Sullivan in kwartfinales een halt toe (ondanks een 146-break van 'The Rocket')

WK SnookerRonnie O'Sullivan (WS-12) zal het wereldkampioenschap snooker dit jaar niet voor een zesde keer winnen. 'The Rocket' botste in de kwartfinales op een uitstekend spelende Ding Jinhui. De Chinese nummer vier van de wereld haalde het in het Crucible Theatre van Sheffield met 13-10 en ontmoet in de halve finales Mark Selby (WS-1). De Engelsman, 's werelds nummer één, veegde de vloeg aan met Brecel-killer Marco Fu (13-3).

 1. Wales heeft het niet onder de markt met Litouwen maar stoot wel door op World Cup of Darts, ook Nederland, Schotland en Duitsland naar laatste acht
  Darts
  1

  Wales heeft het niet onder de markt met Litouwen maar stoot wel door op World Cup of Darts, ook Nederland, Schotland en Duitsland naar laatste acht

  De avondsessie in de achtste finales van de World Cup of Darts zit erop. Geen verrassingen, al moest vooral Wales wel tot het uiterste gaan om een voortijdige uitschakeling tegen Litouwen te voorkomen. ‘t Was vooral Gerwyn Price en niet Jonny Clayton die z’n land aan een ticket voor de kwartfinales hielp. Voorts klopte Schotland Polen en ontdeed Nederland zich van Singapore (beiden 2-0), terwijl Duitsland het na een belle haalde van Japan (2-1). Morgen om 13u worden de kwartfinales op gang gegooid, ook die volgt u uiteraard LIVE op HLN.be en op VTM2!
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.