Conor McGregor.
Volledig scherm
Conor McGregor. © AP

Cafégevechten, bus bekogelen, arrestaties: ook naast de kooi is terugkerende McGregor niet vies van controverse

MMADik zeven maanden nadat hij zijn afscheid heeft aangekondigd, heeft Conor McGregor (31) vandaag op een persconferentie in Moskou zijn terugkeer naar het Mixed Martial Arts (MMA) bevestigd. Maar ook wie niet meteen verknocht is aan het kooivechten, kent ‘The Notorious’. Een bus bekogelen, opvallende persconferenties, cafégevechten, arrestaties... McGregor was nooit vies van enige controverse. 

5 reacties

 • Eric Urkens

  1 jaar geleden
  Is gewoon geen sport.
 • Stc Stc

  1 jaar geleden
  Heeft mma op de kaart gezet, soms gek ma blijft een goeie vechter en showman.
 • albrecht vosselmans

  1 jaar geleden
  een comeback zou voor hem vernederend zijn aangezien de sport relatief nieuw is en constant naar nieuwe hoogtes evolueert en hij dat niveau gewoon niet meer kan bereiken. Deze 'supersterren' worden enorm gehypet om tickets te verkopen maar met Holloway op 66kg, Khabib op 70 en Usman en Woodley op 77 lijkt een titel voor de ier zeer sterk in de nabije toekomst. Zelfde is overigs gebeurt met Ronda Rousey.
 • Mathias Lunders

  2 jaar geleden
  Khabib heeft er nogal ingehakt, ga Maar rusten vriend
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Ik voorspel een comeback binnen de 5 jaar.
 1. Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverfde opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”
  PREMIUM
  Atletiek

  Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverf­de opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”

  Nafi Thiam en de broers Borlée, dat zijn uiteraard de speerpunten en medaillehoop van Team Belgium op het EK indoor. Maar wat met het jong talent dat in het Poolse Torun z’n grote internationale debuut maakt? Worden Rani en Merel de nieuwe Kim en Tia? We vragen het Gevaert en Hellebaut zelf, die er meteen enkele tips bovenop gooien. “Een hoogspringmat is een hoogspringmat, of die nu in België of in Polen ligt.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"