An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx.
Volledig scherm
An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx. © rv


An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx tussen de wereldtop op Circus Brussels Padel Open: “Neen, we maken ons geen illusies”

Meer sportTijdens de ‘Belgian Day’ op woensdag 4 mei krijgt het duo An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx dankzij een wildcard de kans om zich in de Brusselse Gare Maritime te meten met de absolute wereldtop in het padel. “Aantreden op de hoofdtabel van een toernooi om de World Padel Tour wordt een geweldige ervaring”, klinkt het bij het enthousiaste duo.

0 reacties

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevochten triomf Van den Bergh te imiteren
  Play
  World Matchplay Darts
  27

  “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevoch­ten triomf Van den Bergh te imiteren

  Geen derde finaleplek op rij voor Dimitri Van den Bergh op de World Matchplay. Onze landgenoot moest na een spannend duel de duimen leggen voor Michael van Gerwen: 14-17. Opvallend: de Nederlander imiteerde meteen na de triomf Van den Bergh. “Een beetje misplaatst”, vindt VTM-commentator Rudy Lanssens. Van Gerwen treft vanavond Gerwyn Price in de finale.