Bijzonder intermezzo: boksers maken tíjdens kamp om wereldtitel doodleuk praatje in de ring (tot het publiek het welletjes vindt)

BoksenMerkwaardig beeldmateriaal uit het IBF-wereldtitelgevecht van afgelopen weekend. In de negende ronde maakten Saul ‘Canelo’ Alvarez - de uiteindelijke kampioen - en Caleb Plant doodleuk een praatje - even uitblazen. De ene: “We maken er een knappe strijd van.” De andere daarop: “Ja, hier hou ik van.” Het publiek vond het na 20 seconden welletjes. Dan maar weer boksen. 

0 reacties

 1. ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstylebeats: geniet, brul en dans mee met deze fantastische walk-ons op het WK darts
  Play
  WK darts
  1

  ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstyle­be­ats: geniet, brul en dans mee met deze fantasti­sche walk-ons op het WK darts

  Darts en walk-ons. Dat is zoals bubbels op Nieuwjaar: onlosmakelijk met elkaar verbonden. En of we op het WK darts dit jaar fantastische entrees zagen. Kippenvel bij Oasis, een komiek bij ‘YMCA’ en hardstylebeats die voor de Nederlander in kwestie gewoon aanvoelen als... Mozart. Dit waren de beste opkomsten in Ally Pally. Wat is uw favoriet?