Betoverende beelden van skiër op en ín gletsjer 'La Mer de Glace' doen ons wegdromen

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Liam Everts (17) maakt debuut in WK-klasse met vader Stefan als trainer: “Ooit word jij wereldkampioen” - “Maar geen tien keer zoals jij, da’s belachelijk veel”
  PREMIUM
  Motorcross
  8

  Liam Everts (17) maakt debuut in WK-klasse met vader Stefan als trainer: “Ooit word jij wereldkam­pi­oen” - “Maar geen tien keer zoals jij, da’s belache­lijk veel”

  Zo vader, zo zoon. Vijftien jaar na het afscheid van Stefan Everts (48), is Liam Everts (17) zondag aan zijn debuut in de WK-klasse toe. Op Sardinië rijdt hij voor het eerst mee in de MX2. “Het doel is om wereldkampioen te worden. Het zal niet voor dit jaar zijn, of het jaar erop, maar misschien erna... Als ik elk jaar verbeter, dan komt dat wel vanzelf.” Zeker met een legende als trainer.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.