Vincent Laureyssens en Sven Gatz (Open Vld), minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, bij hockeyspeler Tom Boon, die in augustus zijn opwachting maakte tijdens de ‘Exhibition’ in Knokke.
Volledig scherm
Vincent Laureyssens en Sven Gatz (Open Vld), minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, bij hockeyspeler Tom Boon, die in augustus zijn opwachting maakte tijdens de ‘Exhibition’ in Knokke. © Wild Shot Production

Beste padelspelers ter wereld komen naar Brussel voor officiële etappe World Padel Tour

PadelIn augustus was de belangstelling in Knokke groot voor een exhibitie-event van de World Padel Tour. Vincent Laureyssens, voorzitter van het organisatiecomité, schakelt nu een versnelling hoger en zet volgend jaar in mei een officiële etappe van de World Padel Tour op de internationale kalender. “En dat op een unieke locatie”, zegt Laureyssens.

0 reacties

  1. Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens
    NBA

    Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens

    Geen New York, San Francisco, Miami of LA, maar Cleveland, Ohio en Memphis, Tennessee. Allesbehalve de meest aantrekkelijke steden in de Verenigde Staten. Iets wat je tegenwoordig niet over hun basketbal kan zeggen. De Cavaliers, uit Cleveland, en de Grizzlies, uit Memphis, terroriseren de NBA met intensief en fysiek spel. Twee piepjonge ploegen met elk een ster in wording als aanvoerder. Teams voor de toekomst, maar die nu al furore maken.