Benny Van Calster, de vrijwilliger achter Thibau Nys.
Volledig scherm
Benny Van Calster, de vrijwilliger achter Thibau Nys. © Photo News

Benny Van Calster, vrijwilliger achter Thibau Nys: “Ik weet hoe ik hem moet prikkelen”

Meer SportDe ‘Week van de Vrijwilliger’ staat voor de deur, en ook de sportwereld teert op vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen. Wij spraken met zes ‘helpers’ van toppers zoals Wout van Aert, Elise Mertens en Thibau Nys. Voor die laatste is Benny Van Calster een belangrijk man. “De beleving om een weekend ­samen op pad te zijn, daar doe ik het voor.”

0 reacties

 1. Bizarre peptalk van McGregor - die nu toch toestemt voor gevecht met Poirier - doet wenkbrauwen fronsen: “Sla hem in z’n gezicht”
  Play
  Time-out
  5

  Bizarre peptalk van McGregor - die nu toch toestemt voor gevecht met Poirier - doet wenkbrau­wen fronsen: “Sla hem in z’n gezicht”

  Een filmpje dat de legendarische kooivechter Conor McGregor (32) gedeeld heeft, beroert de gemoederen op social media. De Ier pakt in de video uit met een aparte peptalk voor zijn 3-jarig zoontje Conor Jack McGregor Jr., waarbij hij vechtinstructies geeft. Ondertussen raakte bekend dat de MMA-kamp tegen Justin Poirier dan toch doorgaat.
 2. ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkampioen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”
  Play
  Premier League darts
  3

  ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkam­pi­oen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”

  Dimitri Van den Bergh heeft Glen Durrant, de titelverdediger op de Premier League en ex-wereldkampioen in de BDO, weggeblazen. Onze landgenoot won met 7-0 - jawel, zeven-nul - en komt aan de leiding in de stand. “Het doet pijn om Glen op deze manier te zien spelen”, reageerde Van den Bergh, die een goede band heeft met Durrant.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City