Roger Maes.
Volledig scherm
Roger Maes. © HLN

Belgisch volleybalicoon Roger Maes (77) overleden

VolleybalRoger Maes is op 77-jarige leeftijd overleden. De legendarische volleyballer sukkelde reeds een paar jaar met gezondheidsproblemen, nu heeft Covid-19 deze ex-topspeler geveld. 

1 reactie

 • Freddy Van Helleputte

  2 maanden geleden
  De Belgische volleybal wereld verliest niet alleen een fabelachtige speler , maar ook een fantastisch mens. Mijn innige deelneming aan zijn vrouw Monique en zijn dochter.
 1. Universiteit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”
  PREMIUM
  Atletiek
  3

  Universi­teit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”

  Jonathan Sacoor keert toch nog terug naar de VS... om er zijn spullen op te halen. De 21-jarige atleet gaf bij zijn terugkeer van het WK aflossingen aan dat zijn avontuur bij de University of Tennessee er onherroepelijk op zit. En maar goed ook want trainer Jacques Borlée noemt z’n tijden verontrustend. Hij heeft nog drie maanden om Sacoor weer op topsnelheid te krijgen voor de Spelen. Sacoor: “Ik heb dan beslist dat het voor mijn toekomst als atleet beter was om terug te keren.”
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei