.
Volledig scherm
. © Photo News/rv

Belgian Lions verpletteren Slovakije, Obasohan heeft alle geluk van de wereld na mislukte dunk

BasketbalDe Belgische basketbalmannen hebben zich met verve geplaatst voor de tweede (en laatste) kwalificatieronde voor het WK van 2023. De Belgian Lions versloegen Slovakije in Bergen ruim met 102-59 en stoten dankzij de zege een voorronde door.

0 reacties

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Shoot-outs houden Young Red Panthers van goud op EK U21, brons voor Young Red Lions: “Onze prestatie moet motivatie voor volgende generaties zijn”
  Hockey
  1

  Shoot-outs houden Young Red Panthers van goud op EK U21, brons voor Young Red Lions: “Onze prestatie moet motivatie voor volgende generaties zijn”

  Na een zeer knap toernooi – voor het eerst eindigen de Belgische vrouwen op een EK voor Nederland – konden de Young Red Panthers op het EK U21 in Gent nét niet de kers op de taart zetten. In finale domineerde Duitsland in de eerste helft, na de pauze kwam België opzetten, maar de shoot-outs gingen verloren. De Belgische mannen veroverden brons.
 1. BASKET KORT. Belgian Lions verliezen in Finland * Antwerp Giants haalt Arik Smith in * Schoepen verlengt bij Charleroi.
  BASKETBAL
  2

  BASKET KORT. Belgian Lions verliezen in Finland * Antwerp Giants haalt Arik Smith in * Schoepen verlengt bij Charleroi.

  Belgian Lions verloren in Finland hun tweede oefenmatch met 80-71. De partij was de afsluiter van de eerste trainingsstage met het oog op de WK-kwalificatieduels en het EK in september. * Antwerp Giants heeft Arik Smith (28j) vastgelegd. De Amerikaanse shooting-guard (1m86) tekende een contract voor één seizoen. Smith speelde het voorbije seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser Fabriano.