BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgian Lions na winst tegen Polen naar halve finale tegen Servië: “Met steun van fans willen we naar de finale”BasketbalVoortgestuwd door een dolenthousiast thuispubliek hebben de Belgian Lions zich gekwalificeerd voor de halve finale van het WK Basket 3x3. Polen was in de kwartfinale een maatje te klein en ging onderuit met 14-18. Tegenstander in de halve finale is Servië. Dat wordt een heruitgave van de bronzen medaillewedstrijd op de Olympische spelen in Tokyo. 

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. “Een medaille? Dat ga je uit mijn mond niet horen”: Emma Meesseman begint morgen met Belgian Cats aan WK in Australië
  WK BASKETBAL

  “Een medaille? Dat ga je uit mijn mond niet horen”: Emma Meesseman begint morgen met Belgian Cats aan WK in Australië

  Na vijf maanden in een miljoenenstad die haar vreemd was - Chicago - kan Emma Meesseman weer tot rust komen in haar natuurlijke habitat: bij de Belgian Cats. Meer dan ooit moet zij, in haar rol als kapitein, de nationale ploeg op sleeptouw nemen op het WK basketbal, dat morgen in Sydney begint. “De tijd als underdog is gedaan. Alle grote landen kennen ons nu.”