BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgian Lions na winst tegen Polen naar halve finale tegen Servië: “Met steun van fans willen we naar de finale”BasketbalVoortgestuwd door een dolenthousiast thuispubliek hebben de Belgian Lions zich gekwalificeerd voor de halve finale van het WK Basket 3x3. Polen was in de kwartfinale een maatje te klein en ging onderuit met 14-18. Tegenstander in de halve finale is Servië. Dat wordt een heruitgave van de bronzen medaillewedstrijd op de Olympische spelen in Tokyo. 

0 reacties

 1. Topsportcoördinator Rutger Smith maakt balans op na succesvolste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  2

  Topsport­coö­r­di­na­tor Rutger Smith maakt balans op na succesvol­ste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”

  Queen Nafi is weer terug in het land, net als alle andere WK-medaillewinnaars. Niet dat er veel tijd is om op adem te komen want over een drietal weken wacht hen alweer het EK in München. Voor het zover is, maakt topsportcoördinator Rutger Smith van de Vlaamse atletiekliga (VAL) nog een stand van zaken op: “Als Jacques Borlée zegt: ‘Ik stop ermee’, dan ga ik zeker Kevin of Jonathan vragen of het hen interesseert om hem op te volgen.”