Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgian Lions kloppen VS en Oostenrijk en staan in kwartfinales op WK 3x3

3x3Een droomscenario, dat kenden de Belgian Lions op hun tweede speeldag op het WK 3x3 in Antwerpen. Een sensationele winst tegen Team USA: 20-18 na één verlenging. Daarna een tweede thrillerzege tegen Oostenrijk: 21-18. Tweemaal met Thibaut Vervoort als ‘killer’. Meteen is groepswinst verzekerd en een ticket voor de kwartfinales.

8 reacties

 • Eric De Geeter

  2 maanden geleden
  Zo plaats je België eens positief op de landkaart. Chapeau meer van dat!!!!!!
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  Als dit een olympische sport is weet ik het ook niet meer. Speel anders voetbal met 3x3 in de grote Baklijn.
 • Albert Dijkerman

  2 maanden geleden
  Eindelijk een sport waarin we domineren lekker
 • Hervé Vanbilsen

  2 maanden geleden
  Proficiat aan heel het Belgische 3X3 team. Goed om sporten en vooral het basketbal in de kijker te zetten. Dit gaat nog een mooie toekomst worden. Als de jeugd wil intensief gaan sporten en basketten. Goede reclame voor Bbal met dit WK in eigen land. Chapeau aan de organisatie in Antwerpen. De Belgian Lions verdienen de Finale Zondag. Nog even afwachten of het hun gaat lukken. Good Luck Guys!
 • Eugene Van dyck

  2 maanden geleden
  Knap, grote waardering, maar het sportieve gedrag van de Amerikanen niet vergeten, na de foutieve beslissing van de Referees, door express 2 vrijworpen naast te gooien.
 1. “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieoperatie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgeschakeld
  EK ATLETIEK

  “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieopera­tie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgescha­keld

  Een opdringerige wesp maakte het nog even spannend voor Cynthia Bolingo maar uiteindelijk voltrok het mirakel zich toch: vijf maanden nadat ze aan de knie werd geopereerd, kwalificeerde de 29-jarige Brusselse zich voor haar eerste EK-finale op de 400m. “Ik ga me nergens op richten. In de finale staan alle tellers weer op nul.”