Belgian Cats.
Volledig scherm
Belgian Cats. © Photo News

Belgian Cats zeker van volgende ronde op WK 3x3: na moeizamere zege tegen Mongolië is nu Egypte speelbal van Vanloo & co

3x3De Belgian Cats zijn op het WK 3x3 in Antwerpen zeker van de volgende ronde. Na Mongolië (12-8) klopten ze ook Egypte met overtuigende 19-6-cijfers. Door het forfait van de Dominicaanse Republiek in hun groep is de achtste finale al zeker een feit. Ook een rechtstreeks ticket als groepswinnaar voor de kwartfinale is nog mogelijk. Vrijdag spelen de Cats om 17u30 tegen Polen.

1 reactie

 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Van Loo, kan toch niet mee. De drie andere zijn iets beter.
 1. “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevochten triomf Van den Bergh te imiteren
  Play
  World Matchplay Darts
  27

  “Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevoch­ten triomf Van den Bergh te imiteren

  Geen derde finaleplek op rij voor Dimitri Van den Bergh op de World Matchplay. Onze landgenoot moest na een spannend duel de duimen leggen voor Michael van Gerwen: 14-17. Opvallend: de Nederlander imiteerde meteen na de triomf Van den Bergh. “Een beetje misplaatst”, vindt VTM-commentator Rudy Lanssens. Van Gerwen treft vanavond Gerwyn Price in de finale.
 2. Heerlijk moment van no-look darts: Gurney wil de show stelen, maar het antwoord van Noppert is ‘next level’
  Play
  Darts
  4

  Heerlijk moment van no-look darts: Gurney wil de show stelen, maar het antwoord van Noppert is ‘next level’

  Een leuk moment gisteravond op de World Matchplay. Daryl Gurney en Danny Noppert maakten er in de tiende leg een spelletje ‘no-look darts’ van. Met eerst Gurney die bij zijn derde pijl richting triple 20 wegkeek op het moment hij z’n pijltje loste. “Een beetje intimideren van de tegenstander”, vertelde Kim Huybrechts, topdarter en co-commentator bij VTM 2.
 3. Nafi Thiam kroont zich tot wereldkampioene zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”
  Play
  WK atletiek
  50

  Nafi Thiam kroont zich tot wereldkam­pi­oe­ne zevenkamp na ware thriller: “Dit is een beloning, ik heb in de winter elke dag gehuild”

  Wat een suspens: Nafi Thiam heroverde vandaag in Eugene de wereldtitel die ze twee jaar terug nog kwijtraakte aan de Britse Katarina Johnson-Thompson, maar ze moest er wel tot het uiterste voor gaan. De olympische kampioene bewees nog maar eens dat zij de maat der dingen is in de heptatlon: met 6.947 punten zette ze de tweede beste score uit haar carrière neer.