De Belgian Cats aan het feest.
Volledig scherm
De Belgian Cats aan het feest. © BELGA

Belgian Cats slaan Griekenland in oefenmatch in één kwart KO

0 reacties

 1. Ann Wauters over niet-selectie voor het EK: “Soms moet je een tegenslag kunnen incasseren”
  Basketbal
  6

  Ann Wauters over niet-selectie voor het EK: “Soms moet je een tegenslag kunnen incasseren”

  Ann Wauters maakt geen deel uit van de Belgische selectie op het komende EK basketbal (17-27 juni). Bondscoach Philip Mestdagh neemt de verantwoordelijkheid op zich voor die beslissing, zo verklaarde hij zaterdagvoormiddag tijdens een online persconferentie vanuit het Spaanse Cordoba. Zaterdagavond spelen de Belgian Cats daar een voorbereidingsmatch tegen Spanje, nadat ze vrijdagavond Nigeria met 67-60 versloegen.
 2. Nina Derwael tankt in Osijek met zege op brug vertrouwen, maar uitvoering moet beter voor olympisch goud: “Score ligt onder doel Tokio”
  Play
  PREMIUM

  Nina Derwael tankt in Osijek met zege op brug vertrouwen, maar uitvoering moet beter voor olympisch goud: “Score ligt onder doel Tokio”

  Met goud op de brug is de Kroatische missie volbracht voor Nina Derwael. Toch blijft er richting Tokio nog werk aan de winkel. De score in de finale van 15.000 moet hoger als ze haar gouden doel op de Spelen wil waarmaken. “15.000 ligt onder haar olympisch doel”, zegt haar trainster Marjorie Heuls. Waar is verbetering mogelijk? En ook belangrijk: hoe zit het met de concurrentie?