BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgian Cats grijpen naast groepswinst op WK 3x3 na nipte nederlaag tegen Polen

3x3De Belgian Cats moesten op het WK 3x3 in Antwerpen het onderspit delven tegen Polen: 12-13. Geen groepswinst dus voor onze landgenotes, die naast een rechtstreeks ticket voor de kwartfinales grepen.

1 reactie

 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Beetje veel missers onder de korf.
 1. Wauw! Sydney McLaughlin stormt naar goud en nieuw wereldrecord in WK-finale 400m horden
  WK ATLETIEK

  Wauw! Sydney McLaughlin stormt naar goud en nieuw wereldre­cord in WK-finale 400m horden

  W. A. U. W. Wauw! Wàt een sprint die Sydney McLaughlin uit haar spikes schudde in de finale van de 400m horden in Eugene. De Amerikaanse, nog altijd maar 22, stelde haar eigen wereldrecord zomaar eventjes met zeven tienden van een seconden scherper, tot 50.68. Goed voor goud uiteraard en voor een cheque van 170.000 dollar. Femke Bol kon met zilver (52.27) een nieuwe Amerikaanse sweep voorkomen.
 2. The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA
  Basketbal
  4

  The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA

  Hansel Enmanuel Donato Domínguez: 18 jaar, opgegroeid in de Dominicaanse Republiek en als kind zijn linkerarm verloren. Ondanks die tegenslag verbond Enmanuel zich deze week aan Northwestern State, een team dat uitkomt het allerhoogste niveau van het universiteitsbasketbal. Al is dat nog maar het begin. Enmanuel wil de eerste speler worden die met een ernstige beperking in de NBA speelt. The American Dream.