BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgian Cats bibberend naar kwartfinale op EK basketbal

BasketbalDe Belgian Cats zijn back on track op het EK basketbal. In Straatsburg moesten de Belgen wel tot het gaatje gaan maar na een 61-63-zege tegen Turkije kwalificeerden de Cats zich als groepswinnaar voor de kwartfinales. Ze hebben nu twee dagen om de batterijen weer op te laden voor hun kwartfinale.

7 reacties

 • Paul Dirac

  1 maand geleden
  Hoe is het als pro toch mogelijk om zoveel worpen te missen binnen de 3-punten lijn, en zoveel schrik te hebben om binnen deze lijn zelf te gooien?
 • Eddy Cools

  1 maand geleden
  Super spannend
 • Marc Grootaerdt

  1 maand geleden
  Mijn vertrouwen in de Cats is nog gegroeid. Alles zat in hun 3 wedstrijden. De ploeg heeft op alles goed gereageerd. Naast mijn vertrouwen zijn ook de Cats gegroeid. Respect voor de staf én de volledige spelerskern.
 • Jens De Graeve

  1 maand geleden
  @Marcel: Ik weet niet welke wedstrijden jij hebt bekeken de laatste tijd, maar Billie Massey is echt wel een goede aanwinst. Ik vind haar persoonlijk veel beter dan Geldhof. Geldhof kan, naar mijn mening, het verschil niet maken op dit niveau. In zo'n spannende wedstrijd, met qualificatie op het spel, snap ik zeker de keuze van de coach om enkel maar de betere spelers te laten spelen. Over Becky geef ik je gelijk, ik zag liever Resimont aantreden.
 • LUC ADANG

  1 maand geleden
  Proficiat Cats !!! En proficiat coach met de juiste keuzes op het juiste moment.