Manuel Antonio Vaz da Veiga vroeg Keula Nidreia Pereira Semedo ten huwelijk op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
Manuel Antonio Vaz da Veiga vroeg Keula Nidreia Pereira Semedo ten huwelijk op de Olympische Spelen. © REUTERS

Begeleider haalt ring boven voor blinde atlete: huwelijksaanzoek zorgt voor mooi moment op Paralympische Spelen

Paralympische SpelenEen sprookje op de Paralympische Spelen. Extrasportief dan, want na haar halve finale op de 200m werd loopster Keula Nidreia Pereira Semedo uit Kaapverdië ten huwelijk gevraagd door haar begeleider.

3 reacties

 • Lesley Schoors

  1 jaar geleden
  Geweldig!!! Vele gelukwensen toegewenst!!!
 • Joris Neyt

  1 jaar geleden
  Tof hé.
 • Ivan Godefroot

  1 jaar geleden
  das echt mooi!!!!!!! proficiat!!!! mooi mooi mooi!!!!
 1. Sportvis­kam­pi­oen betrapt op moment dat hij vangst verzwaart met loden gewichtjes
  Play

  Sportvis­kam­pi­oen betrapt op moment dat hij vangst verzwaart met loden gewichtjes

  Ophef in de wereld van de sportvisserij, nadat de professionele sportvisser Jake Runyan en zijn partner Chase Cominsky, de aanvankelijke winnaars van het vistoernooi van Cleveland, betrapt werden op valsspelen. De twee verzwaarden hun vangst met loden gewichtjes en vulden hun vissen voor de weging op met kleinere visjes om ze nog steviger te doen lijken. Na de ontdekking werd Runyan uitgejouwd door toeschouwers, zoals te zien is in een filmpje dat op internet viraal gaat.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. “Jullie verdienen een celstraf”: Miami Dolphins laten quarterback Tagovailoa spelen na hersenschudding en het gaat grondig mis
  Play
  NFL

  “Jullie verdienen een celstraf”: Miami Dolphins laten quarter­back Tagovailoa spelen na hersen­schud­ding en het gaat grondig mis

  Beelden die je het liefst nooit ziet op een sportveld. De zege van de Cincinnati Bengals in de NFL tegen de Miami Dolphins werd overschaduwd door de akelige wijze waarop Tua Tagovailoa (24) zich verder bewoog nadat hij zwaar tegen de grond gewerkt werd door verdediger Josh Topuo. Met de vingers in schermpositie - een onvrijwillige reactie op een hoofdtrauma. Zeven minuten later werd hij na de eerste zorgen per brancard van het veld gedragen. Een neurospecialist kan de ogen niet geloven.