Belga/VTM
Volledig scherm
© Belga/VTM

“Beetje misplaatst”: Van Gerwen irriteert door na felbevochten triomf Van den Bergh te imiteren

World Matchplay DartsGeen derde finaleplek op rij voor Dimitri Van den Bergh op de World Matchplay. Onze landgenoot moest na een spannend duel de duimen leggen voor Michael van Gerwen: 14-17. Opvallend: de Nederlander imiteerde meteen na de triomf Van den Bergh. “Een beetje misplaatst”, vindt VTM-commentator Rudy Lanssens. Van Gerwen treft vanavond Gerwyn Price in de finale.

27 reacties

 • Danny duyvejonck

  4 maanden geleden
  altijd zo neerbuigend na de wedstrijd, nergens voor nodig Dimi.
 • Jan Jansen

  4 maanden geleden
  Geweldige vent MvG!
 • Bart Vaneechoutte

  4 maanden geleden
  Haha, ik vond vooral de viering van Dimitri na winst in zijn vorige wedstrijd potsierlijk,. Van Gerwen (waar ik allesbehalve een fan van ben) zijn reactie vond ik nu vrij respectvol. Het zal wel aan mij liggen.
 • pascal de haes

  4 maanden geleden
  Van gerwen is het toppunt van pure arrogantie
 • Berlinda Verhelst

  4 maanden geleden
  2 goei spelers maar als Belg verkies ik toch wa meer DIMI
 1. Delfine Persoon krijgt bokszege in Dubai niet toegekend wegens ongeoorloofde slag: uitdaagster zat in eerste ronde al op de knieën
  Play
  BOKSEN
  14

  Delfine Persoon krijgt bokszege in Dubai niet toegekend wegens ongeoor­loof­de slag: uitdaag­ster zat in eerste ronde al op de knieën

  De zege was binnen vanavond in Dubai voor Delfine Persoon maar dan ging de 37-jarige bokser stomweg in de fout: ze deelde haar uitdaagster Ikram Kerwat, die in de eerste ronde al op de knieën zat, nog een ongeoorloofde slag toe. De West-Vlaamse riskeerde zo een diskwalificatie maar kreeg een ‘no contest’ toegekend. Haar kansen om voor een WBC-titel te vechten blijven dus intact.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.