GOYVAERTS/GMAX Agency
Volledig scherm
© GOYVAERTS/GMAX Agency

Basketbalclub Kangoeroes Willebroek verhuist naar Mechelen

Meer sportKangoeroes Willebroek verhuist volgend seizoen naar Mechelen. Dat maakte de basketbaleersteklasser vandaag op een persconferentie bekend. De club doet dat om tegemoet te kunnen komen aan de licentievereisten van de Pro Baskeball League, waarvoor de club in zijn eerste seizoenen uitstel gekregen had. De infrastructuur in de gemeente Willebroek voldoet niet aan de strenge vereisten van de Pro League.

1 reactie

 • Pete Schoonhuys

  5 jaar geleden
  Hopelijk krijgen ze Mechelen terug warm voor basket, want de meeste supporters van Racing basket hebben toch al een zekere leeftijd Hoe dan ook, twee abonnementen voor mij.
 1. Sterk Roeselare gunt Menen geen set
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Sterk Roeselare gunt Menen geen set

  Niet al teveel problemen voor Roeselare -dat nog op een Europese roze wolk zat- op bezoek bij de buren van Menen. Kukartsev liet zich weer op alle vlak opmerken, Menen had receptioneel alle moeite van de wereld om overeind te blijven. In de tweede set boden de troepen van Depestele iets meer weerwerk dankzij de opslagen en de aanvallen van Capet. Wanneer Kukartsev twee keer niet tot scoren kwam, dwong Menen zowaar uit het niets een setbal af. De thuisspelers begonn en nadien met de daver op het lijf te spelen en verprutsten de kansen vakkundig. De schrik die Roeselare opdeed transformeerde zich in gezonde agressie op het parket. Kukartsev rolde met een sterke opslagreeks de rode loper uit voor zijn ploeg.
  Menen
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 1. KIJK. Een voorsmaakje op Cage Warriors-kamp van Jan Quaeyhaegens: Braziliaanse MMA’er vloert opponent met nekklem in hoofdkamp in San Diego
  MMA
  1

  KIJK. Een voorsmaak­je op Cage Warriors-kamp van Jan Quaeyhae­gens: Braziliaan­se MMA’er vloert opponent met nekklem in hoofdkamp in San Diego

  Na zijn geweldige KO eind vorig jaar - met een vliegende kniestoot na 25 seconden - vecht de Antwerpse MMA-vechter Jan Quaeyhaegens (30) op 17 maart in het Londense Cage Warriors 150-event tegen de Italiaan Alberto Ciardo, waarna een titelkamp bij de lichtgewichten wenkt. Duels waar u bij HLN niets van hoeft te missen: wij brengen de twaalf Europese events van de World Tour 2023 van Cage Warriors live op onze site en app. Vannacht in San Diego waren de Cage Warriors overigens al aan zet en in de hoofdkamp bewees de Braziliaan Wilson Reis (38) andermaal dat leeftijd maar een getal is.